Ana içeriğe geç

Büyükşehir Belediyesi uyardı

Büyükşehir Belediyesi uyardı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava değerlendirmelerine karşı vatandaşları uyardı.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre 04 Kasım Çarşamba günü öğle saatlerinden başlayarak, 05 Kasım Perşembe günü öğle saatlerine kadar Gaziantep il genelinde hava şartlarının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, yağışların yerel kuvvetli metrekareye 25 ile 60 kilogram olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların hava şartlarından olumsuz etkilenmemesi için dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Özhanlar Mobilya