Ana içeriğe geç

Başkan' dan Talihsiz Açıklama!

Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı İsmet Özcan'ın Yılbaşı Zam Vaadi: 'Müjde' mi, 'Manipülasyon' mu?

Başkan' dan Talihsiz Açıklama!

Yılbaşına kadar ete, ekmeğe ve baklavaya zam yapılmayacağı yönünde bir açıklama yapan Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı İsmet Özcan, yılbaşına az bir süre kala yaptığı açıklamayı müjdeymiş gibi paylaştı.

Şimdiye kadar ardı ardına yapılan zamlara karşı susmayı tercih eden İsmet Özcan'ın tam da bu dönemde "ne ete, ne ekmeğe, ne baklavaya yılbaşına kadar zam yok" demesi vatandaşların tepkisini çekti. 

Açıklaması ile vatandaşları rahatlattığını sanan İsmet Özcan, aslında asıl zamlar yılbaşından sonra uygulanacak mesajını mı verdi?

Çünkü Özcan, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: “Sanayicimiz, esnafımız ile asgari ücreti bekliyoruz. Oturduk, yılbaşını bekliyoruz. Asgari ücret belli olacak. Her şey asgari ücrete endeksli. Asgari ücret artışı diğer ürünlerin de fiyatını belirleyecek."

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Özhanlar Mobilya