USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

17-02-2021

GARA'DA ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ!

Hava Savunma Uzman Çavuş Hüseyin Sarı
Jandarma Personel Astsubay Başçavuş Semih Özbey
Polis memuru Sedat Yabalak
Tankçı Er Adil Kabaklı
Polis Memuru Vedat Kaya
Jandarma er Süleyman Sungur
Uzman Erbaş Mevlüt Kahveci
Topçu Er Müslüm Altıntaş
Hava Savunma Uzman Çavuş Hüseyin Sarı
Aydın Köse
Muhammet Salih Kanca
Er Sedat Sorgun

Vatanları uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi unutmayacağız.GARA şehitlerimiz milletçe bir kez daha yüreğimizi yaktı.Şehitlerimize rahmet ailelerine sabırlar diliyoruz.

Vatan uğruna ölen askerlerimiz şehit olurlar. Ölenler hepimizin yavrusu, kardeşidir. Şehitlik yüksek bir mertebedir. Her insana nasip olmayacağı gibi cennet müjdelenmiştir. Şehit olanlar asla unutulmaz, yüreğimizde sonsuzluğa doğru yolculuğa çıkmış olurlar. Bize bu yolculukta düşen görevler onların ne uğruna şehit olduklarını unutmayarak birlik beraberlik içinde yaşamamız gerekmektedir. Göstereceğimiz en önemli değerler dahi bizim geleceğimizi koruyandır.
 Vatan sevgisi kalpten ve inançtan gelir. İnsanların vatanına olan sevgisi tarih boyunca yaşadıklarından itibarendir. Atalarımızın vatanımızı işgalci devletlerden kurtarmak için verdiği amansız mücadeleyi bilmektedir. Yaşadığımız vatanı kazanmak için nice kanlar dökülerek ele geçirilmiştir. İşgal altında topraklarımızda zulüm gören insanlarımız kurtulmak için Atatürk’ün önderliğinde harekete geçmiştir. Sıranda bir toprak parçası olmaktan çıkıp kanlarla birlikte sulanarak vatan toprağı haline gelmiştir. Vatanımız her karışında şehitlerimizin kanı vardır.
Şehitlere ölü denmez, onlar ebedi olarak yaşayacak olanlardır. Vatan topraklarımızı koruyarak gelebilecek zararlara karşı korurlar. Şehitler vatana sahip çıkarak bölünmemesi için mücadele etmişlerdir. Bizler için canlarını severek feda ettikleri gibi bize emanet ettikleri vatan topraklarını en derin duygularla korumalıyız. Karlı dağlar, yağmurlar, doğusundan batısına kadar vatan topraklarına sahip çıkılması gerekmektedir.
İç ve düşmanlarımızda iyice anlasınlar ki  şehitliği şeref sayan,vatan görevine gözünü kırpmadan giden,böylesine büyük bir ruha sahip olan millet canını verir,evladını verir ama vatanını asla vermez.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?