USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

SEÇİM BİTTİ GÖZÜMÜZ AYDIN

04-04-2019

Seçim tantanası bitti artık çok şükür.İyisi ile kötüsü ile ile,kavgaları zaferleri ile bir yerel seçimi daha geride bırakmış olduk.Şimdi herkes kaldığı yerden işine gücüne devam etmeye başladı.

2019 yerel seçimleri diğer bildiğimiz seçimlerin aksine farkındalıkları ile de dikkatleri çekmeyi başardı.

Süprizlerin de yaşandığı yerel seçimlerde kaybedenlerde oldu,kazananlarda.Bu seçimin kazananı AK Parti ve de CHP olmuştur.Kaybedenleri ise HDP ve İYİ Parti olmuştur.

Muhtar yarışlarının hatta silahlı saldırılara varacak kadar çekişmeli geçtiği seçimlerde nihayete gelinmek üzere.Seçim sonuçları resmi olarak açıklanıp mazbatalar da alındıktan sonra evli evine köylü köyüne deyip herkes normal hayatına dönmeye başlayacak.

Vatandaşın ise gerçek gündemi de her zaman ki gibi geçim olacak.Yüksek fiyatlar özellikle gıdada olanlar vatandaşı kara kara düşündürmektedir.Tanzim satış noktaları da yüksek fiyatlardan yakınanları tatmin etmemiştir.

Nihayet bahar mevsimini görmeye başladık.Umudumuz ısınana havalarla birlikte sebze ve meyvedeki yüksek fiyat artışlarının da artık düşüşe geçmeye başlaması doğrultusundadır.Bol yağışların bol bereket ve ucuzluk getirmesi en büyük beklentilerimizdendir.

Bütün bunlar bize şunu da gösterdi ki artım israf ve savurganlıklarla bir son vererek yeteri kadar türeteceğimiz ürünleri almamızdır.

Ülkemiz hiç olmadığı kadar içte ve dışta ciddi sıkıntılarla karşı karşıya gözükmektedir.Dışta terör içte ise yüksek enflasyonla mücadeleler kaçınılmazıdır.

Hangi partiden görüşten olursak olalım birilik be bütünlükten ayrılmayarak ayrıştırıcılıklardan ve söylemlerden kaçınılması gerekilmelidir.
Netice de bu güzel ülke hepimizin.Birbirimizi sevelim ve ayrıştırmayalım.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?