Tahmazoğlu'nun 'algı'ya ihtiyacı var mı?

Bülent Öner
Bülent Öner
Tahmazoğlu'nun 'algı'ya ihtiyacı var mı?
27-11-2022

Duydum ve güldüm; Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet İhsan Tahmazoğlu'nun "milletvekili" olması için algı operasyonu yürütülüyormuş! Belediye kesesinden yaptığı yardımlarıyla göz dolduran, sabahları çorba, öğle ve akşamlarıda yapılan yardımların karşılığı dualarla geçiren Sayın Tahmazoğlu, yeniden başkan da, milletvekili de hatta bakan olur bakan!
Fakat; hangi algıdan bahsediliyor onu anlayamadım. Tahmazoğlu'nun yeni dönemler için mevki makam anlamında her hangi bir algı operasyonuna ihtiyacı yok. Her siyasetçinin bir hedefi vardır, olmak zorunda da. Bu Büyükşehir Belediye Başkanlığı olur, bu Milletvekilliği olur veya kabine üyeliği olur. İnanın Sayın Tahmazoğlu bu makamların tamamına layık!

SAMİMİYET...

Siyasette samimiyet çok önemli, siyasette yapılan her hamle samimi olduğu süre içerisinde yerini bulur. Bunu Gaziantep'te 25 yıldır siyasetçileri takip eden bir yurttaş ve gazeteci olarak söylüyorum. Şahinbey Belediyesinin ilçede gerçekleştirdiği yardım faaliyetleri sadece Gaziantep değil ülke genelinde konuşuluyor. Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Şahinbey ve Şehitkamil ilçe belediyeleri uzun zamandır Ak Parti'nin elinde. Parti içi hoşgörü ve barışı sağlamaya yönelik hamleler her zaman yapılmıştır. "Şahinbey'de dağıtılan yardımlar Şehitkamil ve Büyükşehir nezdinden neden yok" diye Ak Partililer ve Gaziantepliler soruyor. Belediye kaynakları varsa her yerde olmalı. Fakat yine fakat diyorum çünkü; Şahinbey ilçesinde sata sata ARSA kalmadı. Milletvekili genel seçimlerinde "milletvekili" veya yerel seçimlerde İHTİMAL vermiyorum ama Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olması halinde Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesinde iş başına gelecek yeni başkanın işini oldukça zora sokmuş durumda.

GELELİM YAMAÇTEPE'YE

Aralık ayıyla birlikte YAMAÇTEPE hadisesi birinci yıldönümünü kutlayacak. Bunu kim nasıl kutlar, anar bilemem! YAMAÇTEPE dosyasını kapatmak için kim ne yapar veya ne yapıyordur ben çok iyi biliyorum, bilen bilir! İktidarı-MUHALEFETİ Yamaçtepe dosyasında bana göre sınıfta kalmıştır. Konuyla ilgili İFTİRA VE HAKARET suçlamasıyla hakkımda açılan tazminat davası devam ediyor. "Davayı kaybedeceğimi, bu işi uzatmamam konusunda "ANLAŞMA" sağlamam gerektiğini dile getiren DOST görünümlü YOLDAŞ-ÜLKÜDAŞlar" var. Bugüne kadar ALLAHA şükür işimden dolayı açılan davalardan kaybettiğim olmadı. Varsayalım ki Sayın Tahmazoğlu'na iftira ve hakarette bulundum ve bu da ispat edildi. Her şeye hukuk karar verecek. Hukukun dışında yorum yapmak doğru değil, olmayacak ve ben bunu kesinlikle kabul etmeyeceğim!

ÖNCEKİ YAZILARI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?