Güncel

Kıratlı güven tazeledi

Kıratlı güven tazeledi
14-02-2018 10:47
Gaziantep

Gaziantep Şekerciler ve Leblebiciler Esnaf Odası’nın Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Settar Kıratlı yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Esnaf Odaları’nın başkanlık seçimler hız kaybetmeden devam ediyor. Gaziantep Şekerciler ve Leblebiciler Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kongresi gerçekleştirildi. GESOB toplantı salonunda yapılan kongrede divan başkanlığını GESOB Başkanı Ömer Küsbeoğlu yaptı. Tek liste ile aday olan mevcut başkan Settar Kıratlı yeniden başkanlığa seçildi.

Gündem maddelerini okunmasının ardından oylama işlemine geçildi. Sektörün kendisine güvendiğini belirten Kıratlı, ‘’Siz değerli esnaf arkadaşlarımın her zaman hizmetindeyim. Her türlü sorununuz için hizmet etmeye hazırım. Gücüm yettiği kadarıyla elimden gelen yardımı yapacağım. Kongremize teşrif eden değerli divan başkanı ve yardımcılarına, oda başkanlarımıza ve esnafımıza huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum. Esnafımızın tüm sorunlarında her zaman kendileriyle birlikte hareket edeceğimizin bilinmesini isterim’’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER