Güncel

BU GENÇLERE BRAVO!

Şehitkamil AK Gençlik fırtına gibi

BU GENÇLERE BRAVO!
05-06-2018 11:12
Gaziantep

Seçim Bürosu açılışlarından üye kayıtlara, mahalle çalışmalarından toplu iftar yemeği programına kadar bir çok çalışmaya imza atan Şehitkamil Ak Gençlik dur durak bilmiyor.

Önceki gün de 15 Temmuz Demokrasi Meydanında bir iftar yemeği veren Şehitkamil Ak Gençlik, başta vatandaşlar olmak üzere tüm partililerini “İsraf değil, iftar” sloganıyla ağırladı.

Gaziantep Şehitkamil Ak Gençliği dur durak bilmiyor. Yaklaşan seçim nedeni ile faaliyetlerini daha da sıklaştıran Ak Gençliğin önceki günkü programında da iftar yemeği vardı.

“İsraf değil, iftar yapıyoruz” sloganıyla Gaziantepliler ile Ak Partilileri yemekte bir araya getiren Şehitkamil Ak Gençlik, açtığı stantla da üye kaydı yaptı.

Gaziantep Ak Gençliği, milletvekili adayları Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Serpil Kavruk, İhsan Kaya, Mehmet Sait Kirazoğlu ve Burak Kızılelma, Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Ak Gençlik Kolları Başkanı Mesut Bozatlı, diğer partililer ve Gazianteplilerin de katıldığı iftar yemeği ardından Şehitkamil İlçesi Yenimahalle seçim ofisinin açılışı yapıldı.

Önceki gün, 15 Temmuz Demokrasi Meydanında açtığı stantla üye kayıtları da yapan Şehitkamil Ak Gençlik seçim süreci boyunca çalışmalarını son sürat devam ettirecek


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER