USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

“YOLSUZLUĞUNA ECDADINI KATMA”

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, düzenlediği basın toplantısında Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu eleştiri yağmuruna tuttu.

“YOLSUZLUĞUNA ECDADINI KATMA”
02-08-2021 13:14
Gaziantep

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, düzenlediği basın toplantısında Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu eleştiri yağmuruna tuttu.

Şahinbey Belediyesi’nin Çanakkale gezilerine yönelik eleştirilerini sürdüren İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, “Yeter artık, din, vatan, millet siyaseti yaptığınız. Bu millet dini, vatan sevgisini sizden çok iyi biliyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasına katılmayan birinin vatan, millet demesine ancak kargalar güler” diye konuştu. Hocaoğlu açıklamasında, “Sorduğum sorulara cevap verilmese yargıya gideceğim” diye konuştu.

“ÇARPILIRSIN”

“Sayın Tahmazoğlu hiçbir sorumuza cevap vermedi. Bildiğim bildik, çaldığım düdük diyor. Sayın Tahmazoğlu, Akkent Camii cevapsız, KOSGEP destekli kadın girişimcinin iş yerini yıktın, cevapsız, usulsüz imar alanı açtın cevapsız, sayısız kol saati aldın cevapsız. Çanakkale’ye binlerce kişiyi götürdün cevapsız. Tekrar başlıyormuşsun. Birde Gaziantep Halkını ecdatla buluşturuyorum diyorsun, çarpılırsın, yolsuzluğuna ecdadı katma” şeklinde konuşan İYİ Parti Gaziantep İL Başkanı Oğuz Hocaoğlu, “Yeter artık, din, vatan, millet siyaseti yaptığınız. Bu millet dini, vatan sevgisini sizden çok iyi biliyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasına katılmayan birinin vatan, millet demesine ancak kargalar güler” şeklinde konuştu.

“KİŞİ BAŞI KAÇ LİRA ÖDENECEK?”

“Çanakkale’ye kaç kişi gidecek, bunun parasını kim ödeyecek, kişi başı kaç lira ödenecek, bunu hangi firma yapacak? Bunun için meclis kararı aldın mı? Götüren firma için ihale açtın mı? Pandemide insanlar aç iken nerde idin? Bu milletin parasını çarçur ettirmeyiz. Referandum yap, Gaziantep Çanakkale yemi gitmek istiyor, yoksa o para ile yatırım mı istiyor. Siz yine cevap veremezsiniz” şeklinde konuşmasını sürdüren Hocaoğlu açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

“Gaziantep halkı ilk seçimde bize oy verecek, iktidar olacağız. 9 belediye ve büyük şehir belediye başkanlığını alacağız. Tüm yolsuzluklarınızı Gaziantep halkına açıklayacağım. Bakalım çocuklarınızı, torunlarınızın yüzüne nasıl bakacaksınız.    

İYİ PARTİ ORMAN YANGINLARINA DİKKAT ÇEKTİ

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, orman yangınlarının önlenmesine yönelik hükümetin atacağı her iyi adımın yanında olacaklarını kaydetti.

“Ülkemiz cayır cayır yanıyor. Bununun hiçbir açıklaması olamaz, inşallah kasıtlı yapılan bir olaya değildir. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ifade ettiği gibi; Orman Yangını çıkaranların vatana ihanet suçundan yargılanması gerektiği kanaatindeyiz. Söz konusu vatan olunca bizim tek gayemiz olur, o da vatan.
Yanan ormanların yerine, bölgeye uyumlu, milli gelire destek, ürün veren, o bölge Orman Köylüsünün gelirini artırıcı ağaçlar dikilmelidir. Örneğin Zeytin ve Badem gibi. Vatan hainlerine en güzel cevap bu olacaktı” şeklinde konuşan İYİ Parti Gaziantep İL Başkanı Oğuz Hocaoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü;

“AKP hükümeti bu yangınlara müdahalede de sınıfta kalmıştır. Ancak biz felaketten paye çıkarmayacak kadar ülkemizi seviyoruz. Bu vatan bizim. Bu süreçte muhalefet değil, çözüm sunacağız. Acıları sarmaya çalışacağız.”

“TRAFİK SORUNU BÜYÜYOR”

“Bu gün Gaziantep trafiği felç oldu. Daha kaç gün süreceği belirli değil. Plansız yapılan iş bu sonucu doğurur. Yapılacak çalışma önce planlanır, ne kadar süreceği belirlenir. Alternatif güzergâh oluşturulur” şeklinde sözlerini sürdüren Hocaoğlu açıklamasını şu şekilde sürdürdü;
“Ancak bu ekip ve yönetim anlayışı ile olur. Bizim şampiyon belediye başkanımız, magazin programlarından,  arazileri imara açmaktan bu işlere fırsat bulamıyor. Biz iddia ediyoruz bu şehri ve bu ülkeyi sizden çok İYİ Yönetiriz. İlk seçimlerde halk bize destek verecek bizde hizmet vereceğiz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler