USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

“Yargı önünde hesap soracağım”

“Yargı önünde hesap soracağım”
12-07-2021 09:03
Gaziantep

İyi Parti Gaziantep İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu, düzenlediği basın toplantısında Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu eleştirdi. Hocaoğlu, “Tahmazoğlu’na yönelik iddialarım ve sorularıma ilişkin cevap gelmedi. Tahmazoğlu’ndan gelmiyorsa bu cevaplar partisinin il başkanı veya milletvekilleri cevap versin” diye konuştu.

“YOLSUZLUKLARI DEV EKRANDAN YAYINLATACAĞIM”

“Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu tebrik ediyorum, bu kadar duyarsız olmak az iş değil, ama haklı hangi usulsüzlüğe cevap versin ki; ama ben sormaya devam edeceğim. Belki AKP il başkanı veya bir AKP milletvekili cevap verir. Zaten Gaziantep halkı sandıkta cevabı verecek. Bende yargı önünde hesabını soracağım. Çünkü ilk seçimde tüm belediye başkanlıklarını İYİ Parti alacak. Gaziantep halkına sizin yolsuzluklarınızı dev ekrandan anlatacağım” şeklinde konuşan İyi Parti Gaziantep İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu  açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

“Bakalım o zaman deve kuşu gibi kafanızı kuma gömebilecek misiniz? Akkent Cami soruşturması daha devam ediyor. Daha davası bile açılmadı. Adalet Bakanımız her ay Gaziantep’tesiniz, hiç merak etmediniz mi? Ancak önce içindeki ahşapların, sonra yapımın ihalesi yapıldı. Bu camiyi kim yaptırıyor, temelini kim attı, ruhsat ne zaman verildi? Bir tane AKP yetkilisi çıkıp konuşsun. Dilinizi mi yuttunuz? Biz İYİ Parti olarak belediyeyi aldığımızda öyle konuşacağız, anlatacağız ki; insan içine çıkamayacaksınız.

“KOSGEB destekli iş yeri, imar rantı için yıkılan, bir kadın girişimci vatandaş gelip konuştu. Nasıl mağdur edildiğini anlattı. Sayın Tahmazoğlu cevap bekliyoruz. Beni yalanla, ya da çık anlat. Hadi senin konuşmaya yüzün yok. Bir kadın girişimcinin iş yeri yıkıldı ne oluyor diye bir sordun mu? Tabi magazin programlarından bu işlere fırsat mı var? AKP il başkanı ve milletvekilleri siz neden üç maymunu oynuyorsunuz? Her şeye yorum yapan Sayın Şamil Tayyar ya siz neden sustunuz? Soru çalışmadığınız yerden çıktı desem, haksızlık ederim, imar rantı sizin en iyi bildiğiniz en çok çalıştığınız konu? Cevap hala bekliyorum.”

“SOF DAĞI CAN ÇEKİŞİYOR”

Sof dağı can çekişiyor, Türkiye’nin oksijen deposu sof dağı yok ediliyor, biran önce müdahale edilmesi gerekmektedir. Gaziantep Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı ivedi komisyon kurup, Sof Dağındaki taş ocaklarını ve bunların akıbetini araştırmalıdır. Komisyon raporuna göre verilen ruhsatlar iptal edilmelidir. Ben hukukçuyum, kazanılmış hak deyip işin içinden çıkamazsınız. Komisyon raporuna göre ruhsatı iptal eder, faaliyeti durdurursunuz. İşletme sahibi gidip dava açsın. Sof dağı Gaziantep’in akciğerleridir. Sahip çıkalım. Biz İYİ Parti olarak, Gaziantep’in akciğerleri sof dağını yok ettirmeyiz. Siz yapın biz alkışlayıp, teşekkür edelim. Yapamıyorsanız çekilin biz yaparız, siz alkışlayın” şeklinde sözlerini sürdüren İyi Parti Gaziantep İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

“Tekrar söylüyorum İYİ Parti Gaziantep’te ilk seçimde 1.parti olacaktır. AKP devri kapanmıştır. Belediyeleri alıp yaptığınız tüm yolsuzlukları ortaya dökeceğim. Bakalım o zaman şampiyon belediye başkanı neyin şampiyonu olmuş tüm Gaziantep görecek, hiçbir soruya cevap vermeyen Sayın Tahmazoğlu ve Gaziantep’in AKP il başkanı ve milletvekilleri nasıl dile gelecek?  Milletvekilliğini babadan oğula miras alanlar, milletvekili olduktan sonra eğitim aşkı ile dolanlar, AKP den önce hiçbir şey iken, AKP’den sonra yürü ya kulum değil de, koş yakulumdan nasiplenenler nasıl hesap verecek? Gaziantep halkı biz size inanıyor ve güveniyoruz. Sizden tek şey istiyoruz. Oy ve destek. Bizim tek gücümüz sizsiniz. Siz destek verin biz yapalım. Haydi, Gaziantep şimdi üye olarak İYİ Partiye destek ol, ilk seçimde oy vererek İYİ Partiyi iktidar yap. Allah bana hesabını veremeyeceğim parayı ve makamı nasip etmesin.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler