USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

Tırın çarptığı motosikletteki kadın hayatını kaybetti

Tırın çarptığı motosikletteki kadın hayatını kaybetti
06-01-2022 06:33
Gaziantep

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde tırın motosiklete çarparak kaçtığı kazada yaralanan 3 çocuk annesi Özlem Akar, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede verdiği 3 günlük yaşam savaşını kaybetti. Motosiklete çarparak Özlem Akar'ın ölümüne neden ve olay yerinden kaçan tır sürücüsü ise Hatay'ın İskenderun ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Kaza, 3 Ocak 2022 Pazartesi günü İslahiye ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, İslahiye ilçesinden Hatay istikametine seyir eden Hüseyin Akar (45) idaresindeki 80 ABP 521 plakalı motosiklete arkasından gelen tır çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet yoldan çıkarak devrildi.

Kazada ağır yaralandı, 3 günlük yaşam savaşını kaybetti

Meydana gelen kaza sonucu motosiklet sürücüsü Hüseyin Akar ile arkasında bulunan eşi Özlem Akar (42) ve kızı Nisa Akar (13) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından İslahiye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan yaralılardan 3 çocuk annesi Özlem Akar, Gaziantep'teki özel bir hastaneye sevk edildi. Hastanede üç gün boyunca yaşam savaşı veren talihsiz kadın, dün akşam saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cenaze ailesine teslim edildi

Hayatını kaybeden 3 çocuk annesi kadının cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumunda yapılan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Cenazenin, İslahiye ilçesi Boğaziçi Mahallesi'nde defnedileceği öğrenildi.

Baba ve kızın durumu iyi, tır şoförü gözaltında

Kaza sonucu yaralanan Hüseyin Akar ve kızı Nisa Akar'ın durumunun ise iyi olduğu bildirildi. Motosiklete çarparak olay yerinden kaçan ve Özlem Akar'ın ölümüne neden olan tır sürücüsü ise Hatay'ın İskenderun ilçesinde yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.
Kaza ile ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü vurgulandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler