USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

"ŞEHİTKAMİL'DE BİRLİK İÇERİSİNDE HİZMETLERİMİZ SÜRÜYOR"

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ ile Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, ilçede taşra bölgelere yönelik gezi ve ziyaretlerini sürdürüyorlar.

24-08-2022 11:39
Gaziantep

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelinde mahalle ve köylere yönelik ziyaretlerin devam edeceğine dikkat çekti. Vatandaşları dinleyerek bölgelerde yaşanan sorunlara çözüm bulunduğuna dikkat çeken Fadıloğlu, "Biz konuşmaktan daha ziyade sizleri dinlemek istiyoruz. Büyükşehir Belediyemizle birlikte birlik içerisinde ilçemize hizmetlerimizi sürüdüyoruz" dedi. Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ise düzenlenen ziyaretlerder, "Şehitkamil ilçemiz, AK Parti belediyeciliği ile her türlü hizmete almaya devam edecektir" diye konuştu.

"SİZLERİN DERTLERİYLE DERTLENİYORUZ"

Kırsal mahallelere yönelik düzenlenen ziyaret programına; AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan vekili Latif Karadağ, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, AK Parti Gaziantep İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti Şehitkamil İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar. Vatandaşların hayat kalitesini daha yukarıya taşımak adına ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini kaydeden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bizim amacımız, sizlerle bir araya gelip sohbet etmek, sıkıntılarınızı dinlemek, sorunlarınıza çözüm üretmektir. Sağ olsun muhtarımız ve mahalle temsilcimiz, mahallenin eksiklikleri konusunda daima bizlerle irtibata geçiyorlar. Diğer taraftan sizlerden gelen talep ve öneriler varsa onları dinlemek için bugün huzurlarınızdayız. 20 yıldır vatandaşlarımızın hayat standardını yukarıya çıkarmak için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte hizmetinizdeyiz. Allah, sizlerden razı olsun. 20 yıldır daima hep arkamızda sapasağlam durdunuz. Vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler de sizlerin vermiş olduğunuz desteklerle hizmet kalitemizi arttırmaya gayret gösteriyoruz. Bu bir ekip işidir, bu işin tek başına yapılması mümkün değildir. Tüm Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediyemiz, teşkilatımız ile birlik ve beraberlik içerisinde sizlere hizmet sunmaya gayret gösteriyoruz. Tabii ihtiyaçlarımız bitmiyor, her geçen gün başka bir ihtiyaç oluşuyor. Biz de burada sizlerle istişare ederek, sorunları gidermek adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Sizlerden gelen istek ve talepleri dinlemek istiyoruz. Ben tekrar misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

"AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNDE HER TÜRLÜ HİZMET VERİLECEK"

Yayıktaş, Dündarlı, Altınova, Yalangoz, Karacaören, Göksüncük, Karacaburç, Erikli, Aktoprak ve Nesimi Mahallesi’ni ziyaret eden heyet, vatandaşların yoğun sevgi gösterisiyle karşılaştı. Mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu ile Milletvekili Müslüm Yüksel, sorunların giderilmesi adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Şehitkamil Belediyesi tarafından mahallelerine yapılan hizmetlerden memnun kaldıklarını dile getiren mahalle muhtarları ve vatandaşlar, Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler. AK Parti Şehitkamil ilçe Başkanı Mehmet Yılmaz düzenlenen ziyaretlere ilişkin olarak şu ifadelere yer verdi;
"Burada il teşkilatımız, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, ilçe teşkilatımızla biz bir ekibiz. Bu ekip, Allah’a şükür bir ve beraber olduğu sürece, sizler de bizlerden desteğinizi esirgemediğiniz sürece, bu millete hizmet hareketi güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir. Bizler, hep birlikte, belediyesi, teşkilatı, Milletvekilleri, bir ailenin fertleriyiz. Bu vesileyle size hizmetkar olmak için Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Rabbim, birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Ben bu anlamda Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum. Mahallelerimizde ne tür sıkıntı varsa, mahalle sakinlerinin taleplerini ne zaman Başkanımıza ilettiysek sağ olsun hiç bir zaman boş çevrilmedik. Mahallelerimizde sosyal tesisler olsun, kilitli parke taşı çalışmaları olsun, arazi yolu açma çalışmaları olsun Başkanımız sayesinde siz değerli mahalle sakinlerimizin hizmetine sunuldu. Şehitkamil ilçemiz, AK Parti belediyeciliği ile her türlü hizmete almaya devam edecektir. Ben bir kez daha huzurlarınızda Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler