Gaziantep’te kültür ve sanat dolu bir geceye imza atıldı. Revnak Kültür ve Sanat Derneği tarafından düzenlenen “Ustada Saygı Konseri”, sanatseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. 13 Şubat 2026 Cuma akşamı Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen konser, 1100 kişilik salonu tamamen dolduran izleyicilerle kültür şölenine dönüştü.
Türk müziğinin güçlü sesi Ayşe Taş’ın sahne aldığı gecede, sanatçı performansıyla büyük alkış topladı. Koro şefliğini Dr. Anıl Özmutlu’nun üstlendiği konserin sunumunu Jale – Cengiz Dedeoğlu yaptı. Yaklaşık üç saat süren program boyunca sanatseverler eserlere eşlik etti, salonda duygu dolu anlar yaşandı.
Geceye damga vuran anlamlı anlardan biri ise dayanışma vurgusu oldu. İncilipınar Lions Kulübü’ne verdiği destek dolayısıyla Revnak Kültür ve Sanat Derneği’ne teşekkür edildi. Kulüp Başkanı Şükran Gözeri tarafından Revnak yönetimine çiçek ve plaket takdim edildi. Bu anlamlı jest, salonda alkışlarla karşılandı.
Konser sonrası açıklama yapan Revnak Kültür ve Sanat Derneği Yönetimi, “Bizi yalnız bırakmayan kıymetli Gaziantep halkına sonsuz teşekkürler. 1100 kişilik ŞKM’yi dolduran ve 3 saatlik konser boyunca bizlere eşlik eden tüm sanatseverleri saygıyla selamlıyoruz” ifadelerine yer verdi.








