USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

ÖZKEÇECİ: “CHP GAZİANTEP’TE KENDİ İÇİNDE KAVGALI”

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Hakimiyet Gazetesine önemli açıklamalarda bulundu. Özkeçeci, “Ana muhalefet partisi Gaziantep’te kendi içerisinde kavgalı. İl başkanlığına halen resmi bir isim gelemedi” dedi.

ÖZKEÇECİ: “CHP GAZİANTEP’TE  KENDİ İÇİNDE KAVGALI”
30-09-2022 13:33
Gaziantep

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep il ve ilçe yönetimlerine geçici kurulların görevlendirildiğini ve partililerin başvurusu üzerine olağanüstü kongre yapılması için yargı sürecinin başladığını anlatan Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci; “Daha Ana Muhalefet Partisinin Gaziantep’te resmi İl Başkanı yok. Benden sonra kaç tane il başkanı değiştirdiler bilemiyorum. Atanmış bir il başkanı var, kongre ile gelmiş bir il başkanı yok” dedi.

“2023 SEÇİMLERİ ÜLKEMİZ VE KENTİMİZ ADINA OLDUKÇA ÖNEMLİ”

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, 2023 seçimlerine hazır olduklarını söyledi. Özkeçeci, ‘’Gaziantep 2023 seçimlerine hazır. Son seçimler bittiği zaman, teşkilatlarımıza dönüp, ‘’Seçim yarın arkadaşlar’’ dedim. Gaziantep İl Teşkilatı, imtihana son gece çalışan çocuk değil. Bizim için imtihan, son seçim bittiği gün başladı. Bu yazı dolu dolu geçirdik.  Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, teşkilatlarımız ile birlikte tüm sahada sadece AK Parti Gaziantep vardı. Hep birlikte izledik, muhalefet meydanda yok. Daha Ana Muhalefet Partisinin Gaziantep’te resmi İl Başkanı yok. Benden sonra kaç tane il başkanı değiştirdiler bilemiyorum. Atanmış bir il başkanı var, kongre ile gelmiş bir il başkanı yok’’ şeklinde konuştu.

“KENDİ İÇİNDE KAVGALI BİR MUHALEFET İLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

Ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep teşkilatlarına yönelik sözleriyle eleştirilen Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, “Kendi içerisinde iç barışı sağlayamamış bir muhalefet partisi ile karşı karşıyayız. Ak Parti olarak biz büyük bir aile olarak kentimize ve milletimize dönük hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bizim kavga edecek, bir birimizi eleştirecek ne zamanımız var nede bir düşüncemiz oldu. 2023 seçimi öncesinde saha çalışmalarımıza aylar öncesinde başladık ve devam ediyoruz. Milletimizin kendi içinde kavgalara son veremeyen bir siyasi partiye dönük ne güveni olur nede sandıkta desteği. Ak Parti ailesi olarak hizmetlerimizi aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
İki Büyük Ailenin Birleştiği Muhteşem Düğün
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler