Ana içeriğe geç

Meslekte 50 yıllık ÇINAR

Gaziantep Marangozlar Odası'nın olağan genel kurulu yapıldı. Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu, tek liste ile girdiği seçimlerde yeniden Marangozlar Odası Başkanlığına seçildi.

Meslekte 50 yıllık ÇINAR

Gerçekleştirilen olağan genel kurulda mesleğinde 50. yılı dolduran Ömer Küsbeoğlu'na plaket takdim edildi.

ÜYELERİN KATILIMI YÜKSEK OLDU

Gaziantep Marangozlar Odası'nın genel kuruluna katılım yüksek oldu. Meslekte 40 yılını tamamlayan üyelere plaket takdim edilirken, mesleğinde 50. yılını tamamlayan Ömer Küsbeoğluna'da plaket takdim edildi. Küsbeoğlu'na plaketi GESOB Başkan Vekili ve Şoförler Odası Başkanı Ünal Akdoğan takdim etti.
Yapılan genel kurulun ardından yeniden Gaziantep Marangozlar Odası Başkanlığına seçilen Ömer Küsbeoğlu, üyelere teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Küsbeoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
"Esnafımızın pandemi sürecinde yaşadığı sorunları çok iyi biliyoruz. El birliğiyle, birlik ve beraberlik çerçevesinde sorunların üstesinden geleceğiz. Bugün kongremize katıln katılmayan tüm üyelerimize ve esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum."

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Özhanlar Mobilya