USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

"HUZURSUZLUĞA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İl Güvenlik Kurulu Toplantısına katılmak üzere geldiği Gaziantep'te önemli ziyaretlerde bulundu.

13-02-2022 11:55
Gaziantep

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Gaziantep İl Güvenlik Toplantı”sının ardından Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ile Şehitkamil Belediyesine ait trafik eğitim parkını ziyaret etti. İl güvenlik toplantısına katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere sabah saatlerinde Gaziantep’e gelen Bakan Soylu’nun programı gün boyu devam etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i makamında ziyaret eden Bakan Soylu, 25 Aralık Panorama Müzesi'nde ise gençlerle bir araya geldi.

BAŞKAN FATMA ŞAHİN'İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti. Bakan Soylu yaptığı açıklamada daha iyi hizmet verme düşüncesinde olduklarının altını çizerek “Gaziantep’teki bu güzel ve asil şehrin insanlarına dünyanın en güvenli şehri yakışır” ifadelerini kullandı. Bir dizi açılış ve temaslarda bulunmak için Gaziantep’e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti. Belediye Şeref Defteri’ni imzalayan Bakan Soylu, “Gazilik Unvanı Veriliş Kanunu” ’nun olduğu tabloyu inceledi. Daha sonra protokol başkanlık makamında sohbet etti. Başkan Fatma Şahin, Bakan Soylu ’ya ziyaretinin anısına tablo hediye etti. Ziyarete ayrıca Gaziantep Valisi Davut Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Derya Bakbak, Sait Kirazoğlu, Müslüm Yüksel ve il protokol üyeleri de katıldı.

"GAZİ ŞEHRİN ŞANINA, UNVANINA, TARİHİNE YAKIŞAN BİR
HİZMETKARLIK ANLAYIŞINA SAHİP BİR EKİP VAR"

Başkanlık makamında açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yapılan çalışmaları takdir ederek, şunları kaydetti:
“Gaziantep’te belediye başkanlarımızın ortaya koyduğu irade ile valimiz, milletvekillerimiz, il başkanlarımız ile işini bilen, milletin hizmetkarı olan ve Gazi şehrin şanına, unvanına, tarihine yakışan bir hizmetkarlık anlayışına sahip bir ekip var. ‘Biz buna nasıl katkı verebiliriz?’ düşüncesindeyiz. Bunun için bütün arkadaşlarımızla buradaydık. İnanıyorum ki Gaziantep’teki bu güzel ve asil şehrin insanlarına dünyanın en güvenli şehri yakışır. Bunun içinde emre amade olduğumuzu, bütün bu şehrin yaşayanlarının emirlerinde olduğumuzu, gücümüzün son damlasına kadar da bu konuda ortaya koyacağım iradeyi yansıtacağımız bir kez daha sizin huzurunuzda belirtmek isterim. Etrafımızdaki coğrafyadan bize yansıtmak istedikleri olumsuzluklara bu zamana kadar müsaade etmedik. Hep birlikte el birliği ile etrafımızdaki coğrafyaya huzur yansıtan bir ülke olmayı da Allah bize nasip eylesin.”

"CUMHURBAŞKANIMIZIN LİDERLİĞİNDE BU ŞEHİR,
KIRMIZI HATLARI YEŞİL HATLARA DÖNÜŞTÜREN BİR ŞEHİRDİR"

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bugünün çok önemli bir gün olduğunu belirterek, “Bakanımız Süleyman Soylu’ya akıllı şehir, marka şehir, yeşil şehir ve şampiyon şehre hoş geldin diyoruz. Bu saydığımız şehir kriterlerinin yanında şehir güvenli değilse bunların hiçbir anlamı yok. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde artık güvenlik koridoruyla birlikte bu şehir, kırmızı hatları yeşil hatlara dönüştüren bir şehir. Bugün sabah yaptığımız toplantı da şehrin daha da güvenli olması için İçişleri Bakanlığı’mızın yaptığı bütün çalışmalar için şehrin emini olarak 2 milyon bize emanet. Bu nedenle sizlere müteşekkiriz” diye konuştu. Gaziantep Valisi Davut Gül ile bir Gaziantep Modeli oluşturduklarına dikkati çeken Başkan Şahin, “Birlikte kuvvet var. Birlikte rahmet var. Bu model, şikâyet etme çare bul modelidir. Kapasiteyi yüksek tutarak bu şehrin daha da güvenli bir şehir olması için büyük bir gayrete biz şahidiz.” ifadelerini kullandı.

İL GÜVENLİK KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Gaziantep İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde düzenlenen İl Güvenlik Toplantısı'na başkanlık yaptı. Terör, kaçakçılık, uyuşturucuyla mücadele, deprem, göç, asayiş ve Kovid-19 önlemlerinin ele alındığı öğrenilen toplantıya, bakan yardımcıları Mehmet Ersoy, Muhterem İnce ve İsmail Çataklı, Jandarma Genel Komutan Vekili Orgeneral Ali Çardakçı, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Gaziantep Valisi Davut Gül, bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler