USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

“Halkımız iktidar ve ortağını evine gönderdi”

“Halkımız iktidar ve ortağını evine gönderdi”
31-08-2021 10:47
Gaziantep

İyi Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Hocaoğlu, “Yaklaşık 1 aydır, tam gün, ilçe başkanlarımız ve yöneticilerimizle Gaziantep’te mahalle, semt pazarı, iş yeri demeden geziyor, her kesimi dinliyoruz. Bizden sonra AKP ve MHP’de sahaya inmeye kalktı, ancak Gaziantep halkı onları tekrar evlerine gönderdi” dedi.

“İYİ PARTİ GAZİANTEP’TE 1. PARTİ OLACAK”

“Gaziantep İYİ Partiyi kabullendi. Ben göreve geldiğim ilk günlerde, Gaziantep’te İYİ Partiyi 1.Parti yapma sözü vermiştim. O gün bana hayal görüyor diye gülenler, şimdi beni arayıp, başkanım bu gidişle sözünüzde duracaksınız, bizde size desteğiz diyorlar. Gaziantep’te tanyeri ağarmıştır, İYİ’lik Güneşi doğuyor, lambalar sönecektir. Tekrar iddia ediyorum. İlk seçimlerde İYİ Parti Gaziantep’te 1.Parti olmadığı takdirde, ben il başkanı isem;  görevimden istifa edeceğim” şeklinde sözlerine başlayan Hocaoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü;
“Yerel ve sosyal medyada, AKP ve MHP Gaziantep’te sahalarda, halk sevgi gösterisinde  şeklinde paylaşımlar ve haberler var. Hodri meydan istedikleri Pazar yerine AKP ve MHP il, ilçe başkanı, belediye başkanları ve milletvekilleri ile birlikte çıkalım. Bakalım kim orada kalabilecek; halk kimi sahiplenecek? Pazarcı esnafı belediyelerden dertli, sayın belediye başkanları, pazarcı esnafına kulak verin. Okulların bir kısmı açıldı, bir kısmı ise Pazartesi açılacak; İpek Yolu tamiratı ise hala bitmedi. Bu palansızlığın resmidir. Yıl boyunca o yol kaçıncı kez yapıldı? Pandemi sürecinde herkes evde idi; neden yapılmadı? Kabul edin artık, siz bu kenti yönetemiyorsunuz. Siz iyi olduğunuz için iktidar değilsiniz.  Muhalefet olmadığı, alternatif olmadığı için iktidarsınız. Artık İYİ Parti var, Gaziantep halkının alternatifi var, biz karalamıyoruz, daha İYİ Yöneteceğiz diyoruz. Kuzey Şehir ne alemde Şampiyon Belediye başkanı, alt yapı yapmadan şehir kurmak hangi, şehircilik anlayışında var? Doğalgaz yok, elektirik yok,, su yok. Ama rant var. Birde yönetim atamışsınız. Olmayan hizmet için aydat adı altında adeta haraca bağlamışsınız. Kuzeyşehirde yaşamaya mahkum ettiğiniz halkı. Ben bugün saat 15:00’da orada olacağım. Yüzünüz, cesaretiniz varsa AKP milletvekilleri ve belediye başkanları, sayın özkeçeci buyrun sizde gelin. Halkı birlikte dinleyelim. Bizim belediyecilik anlayışımızda; tarım arazisini imara açmak yok. Önce alt yapı, yani sizin bilmediğiniz, yol, su, kanalizasyon, elektirik gidecek, daha sonra imara açılacak, ranta göre değil, bilimselliğe göre imar planı yapılacak. Gaziantep’in birçok mahallesinde yol yok, okullar açılıyor internet ve telefon yok. Gaziantep Türkiyenin kalbi Şampiyon Belediye başkanı. Halk zaten lahmacun, beyran yemeyi sayenizde unuttu, su, yol, internet, telefon istiyor. Fevzipaşa ise yalnızca bir ATM istiyor. 10-TL para lazım olsa Nurdağı veya İslahiyeye gitmek istemiyor. 10-TL para çekmek için, 10-TL dolmuş parası vermek istemiyor.”

“TORBADAN ÖZKEÇECİ ÇIKTI”

“Sayın Tahmazoğluna sorduk, torbadan Sayın Özkeçeci çıktı. Ama niye çıktığını oda bilmiyor. Tekrar soruyorum. Çanakkaleye kaç kişi götürdünüz? Kaç para ödediniz? Kişi başı kaç para ödediniz? Hangi firmaya hangi şartlarla verdiniz. Kaç tane kol saati aldınız, kaç para verdiniz, o saatleri kime verdiniz, saatleri kimden aldınız? Bana ve bu halka hikaye anlatmayın. Belediye Meclis krarı ile yaptık demeyin. Zaten Meclis kararı ile yapacaksınız. Başka nasıl yapacaksınız ki? Tüm yolsuz imar uygulamalarınıda meclis kararı ile yaptınız. Körler sağırlar birbirini ağırlar. AKP nin önünden geçen  kedi bile şişmanladı” şeklinde konuşan Hocaoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü;

Gaziantep Spor Tesislerinin arazisini imara açtınız. Ne kadar rant elde ettiniz? Bir açıklayın. Herkes öğrensin. İmara açtığınız arazilerden %60 civarında kesinti yapıyorsunuz. Resmen haraç kesiyorsunuz. DOP payı kanunen %40 ama siz kalan kısmı bağış diye alıyorsunuz. Vermiyenin arazisine ise resmen çöküyorsunuz.  ADALET Sizin döneminizde çocuk ismi olarak kaldığı için yaptık oldu diyorsunuz. Ama unutmayın Allahında adaleti var. KOSGEB destekli kadın girişimcinin iş yerini yerle bir ettin. Halaa susuyorsunuz. Çıkın cevap verin. Sayın özkeçeci sizde bu durumu çok iyi biliyorsunuz. Bu kadın girişimci hepinizin kapısını çaldı. Yardım istedi. Ama rant gözünüzü o kadar bürümüşki , ona dahi düştünüz.  İlk seçimlerde tüm belediyeleri İYİ Parti ve Millet İttifakı alacaktır. İşte ozaman sizin yaptıklarınızı dev ekranlardan halka anlatacağım. Şimdi cevap veremiyorsunuz ya; ozaman insan içine çıkamayacaksınız. Gaziantep kaldır artık başını, artık İYİ Parti var çaresiz değilsiniz. Destek sizden , hizmet ve çözüm bizden.  Şimdi üye ol destek ver, ilk seçim oy ver destek ol. Söyledğimizi yapmaz isek; hesap sor.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
İki Büyük Ailenin Birleştiği Muhteşem Düğün
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13MKE Ankaragücü3539-3
14Samsunspor3439-7
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler