Ana içeriğe geç

DOĞALGAZ DEĞİL FATURA YAKIYOR!

Soğuk geçen kış günlerinde tüketiciler gelen doğalgaz faturaları ile sarsılıyor. 701 lira tüketim bedeli olan doğalgaz faturasını tüketici 838 lira olarak ödemek zorunda kalıyor.

DOĞALGAZ DEĞİL  FATURA YAKIYOR!

Doğalgaz tüketimi karşılığında gelen faturalar cep yakmaya devam ediyor. Gelen yüksek faturalar karşısında ödeme yapamayan çok sayıda abonenin doğalgazı kesilmiş durumda. Sert geçen Mart ayında da yüksek oranda gelen faturalar karşısında çaresiz kalan tüketiciler faturaları ödemekte zorlanıyor.

701 LİRALIK KULLANIMIN FATURA BEDELİ 838 LİRA

Vatandaşların yılbaşından bu yana faturalar karşısında yaşadığı zorluklar ödeme noktasında kilitleniyor. Doğalgaz ve elektriğe gelen son zamların ardından tüketim bedeli faturaları ödeyemez duruma gelen vatandaşlar isyan etmeye başladı. Gaziantep’te bir tüketiciye gelen doğalgaz faturasında kullanım bedeli 701 lira görülürken fatura toplamının ise 838 lira olduğu görüldü.

ELEKTRİK FATURALARINDA DA DURUM AYNI

Doğalgaz faturalarının yanında elektrik faturalarında da yüksek rakamlar vatandaşları isyan ettiriyor. Gelen yüksek faturalar karşısında çoğu alışkanlıklarından vazgeçen vatandaşlar buna rağmen faturalarını ödeyemez duruma geldi. Çok sayıda abonenin elektriği ödenmemiş faturalar nedeniyle kesilmiş durumda. Faturası ödenmemiş abonelerin elektriğini kısa sürede kesen Enerji-Sa görevlileri, faturaların yatırılmasının ardından ise elektriği anı hızla açmıyor.

ÖDENMEMİŞ FATURALARIN SAYISI KATLANIYOR

Gelen zamların ardından yüksek gelen faturaların önemli bölümü gününde ödenemez hale geldi. Bundan kaynaklı olarak vatandaşların doğalgaz ile elektriğini kesen şirket yetkilileri vatandaşların gözünün yaşına bakmıyor. Gaziantep’te çok sayıda abone doğalgaz ve elektrik faturalarında son dönemi ödeyemez duruma geldi.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Özhanlar Mobilya