Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak ve Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa kemal Sakaroğlu ile birlikte TBMM'de, Ak Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Müslüm Yüksel ve Mehmet Sait Kirazoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette başkanlar, milletvekillerinden ilçelerdeki devam eden ve yapılacak projelerle ilgili destek istedi. Ziyareti sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Milletvekili Erdoğan, "Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak ve Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu’nu TBMM’de misafir ettik. İlçelerimizin talep ve ihtiyaçları hakkında istişarelerde bulunduk. İl ve ilçelerimizin tüm projelerine güçlü desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.
Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru ise mecliste misafirperverliği nedeniyle milletvekillerine teşekkür ederek, "AK Parti Gaziantep milletvekillerimiz Mehmet Erdoğan, Müslüm Yüksel ve Mehmet Sait Kirazoğlu’nu TBMM’indeki makamlarında ziyaret ettik. Belediye başkanları olarak ilçelerimizin kalkınması için hazırladığımız projelerle ilgili bilgiler verip destek istedik. Milletvekillerimiz projelerimize destek verdiklerini açıkladılar" diye konuştu.
SON DAKİKA
Belediye başkanları milletvekillerini ziyaret etti
Gaziantep'teki Araban, Nurdağı ve Yavuzeli ilçelerinin belediye başkanları TBMM'de Ak Parti Gaziantep milletvekillerini ziyaret etti
Kilis’te Küçükbaş Hayvan Islahı İçin Sahada Çalışma
www.kiliskenthaber.com
AKP medyası: Cemil Tugay Çarşamba günü AKP’ye katılacak
www.gazikent27.com
Hatip Çelik: Kazanan Mardin oldu
www.mardinsoz.com
Kuşadası'ndaki yangından sevindiren haber! Vali Varol'dan ilk açıklama
www.zeybekhaber.com
Şanlıurfa'da düzenlenen TEKNOFEST'i 1 milyon 300 bin kişi ziyaret etti
www.haberyenisoz.com
MİLLİ TARİH PLATFORMU’NDAN "ÖMER MUHTAR VE DİRENİŞ HAREKETİ" KONFERANSI
www.eshahaber.com.tr







Yorum yaz
Yorumları göster0 yorum
Yorumu bildir