USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

BAŞKANLAR SAHADA

Ak Parti Şehitkamil ilçesinin bazı mahallelerinde düzenlenen toplantılarda vatandaşların sorunlarını dinledi.

BAŞKANLAR SAHADA
31-07-2022 04:46
Gaziantep

Ak Parti olası bir erken veya zamanında yapılacak seçime yönelik olarak Gaziantep'te çalışmalarını hızlandırdı. Çalışmalar kapsamında Ak Parti Gaziantep Milletvekili Sait Kirazoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ ve Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, düzenledikleri mahalle toplantılarında mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Heyet, muhtarlar ve mahalle sakinlerinin istek ve sıkıntılarını dinledi.

"HALKA HİZMET, HAKKA HİZMET ANLAYIŞIYLA YOLA ÇIKTIK"

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz ile yola çıktık. Halka hizmet, Hakk'a hizmet anlayışı ile yola çıktık. Önce insan dedik, insanı yaşat ki devlet yaşasın dedik. İşçiyi çiftçiden, köylüyü kentliden, hiç kimseyi hiç kimseden ayırt etmeyeceğiz dedik. Doğan herkes, birinci sınıf eşrefi mahlukat olacak dedik. 20 yıl boyunca güçlü liderlik ile ve güçlü takımla halkın güçlü duruşuyla hamdolsun bugünlere geldik" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR ÜLKEDİR"

Vatandaşlara hitaben konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili M. Sait Kirazoğlu, "Konuşmama başlamadan önce, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletmek istiyorum. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki, Türkiye büyük ve güçlü bir ülkedir. Son 10 yıldır yaşadığımız sıkıntıların sebebi de bu. Eğer biz ayakları prangalı, kolları kelepçeli bir şekilde yürümeye devam etseydik, Türkiye olarak sorun yoktu. Ama artık ayağa kalkmış, bölgesel ve küresel anlamda söz sahibi, ekonomisi güçlü, savunma sanayisi güçlü, bu ülkenin, bu ümmetin, hatta Azerbaycan’ın, Libya’nın, Kıbrıs’taki ve Bosna’daki kardeşlerimizin haklarını kararlılıkla, azimle ve güçlü bir şekilde savunabilen bir Türkiye var. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu duruşumuzu kararlılıkla devam ettireceğiz. Tabii bu güç, siz değerli milletimizin daima Cumhurbaşkanımızın yanında durmasıyla olacaktır." şeklinde konuştu.

"NEYE SÖZ VERDİYSEK YERİNE GETİRMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞTIK"

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Allah'a şükür Sayın Cumhurbaşkanımızın direktifleri doğrultusunda, millete hizmet etme yolunda sizlerle beraber kurulduğumuz günden itibaren bu bölgede çok büyük destek gördük. Sizlerden aldığımız destekle parlamentoda Bakanlarımız, Milletvekillerimiz genel politikalarda hizmetlerini devam ettiriyor. Yerel hizmetlerde başımızda Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere ilçe Belediye Başkanlarımız ile, meclis üyelerimizle ve tüm çalışan bürokrat kardeşlerimiz ile birlikte emrinizdeyiz. AK Parti olarak bizim bir özelliğimiz var. Söz verdiğimiz işi yaparız, yapamayacağımız bir işi ise yapamayız diye söyleriz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu düsturuyla hareket ederek, göreve geldiğimiz andan itibaren ne söz verdiysek bunu yerine getirmeye gayret gösterdik. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz" dedi.

AK KADROLAR SAHADA

Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, "AK Parti teşkilatları olarak Şehitkamil’de, Gaziantep’te birlik ve beraberlik içinde Milletvekillerimizle, Belediyelerimizle Belediye Başkanlarımızla milletimize hizmetin gayreti içindeyiz" diyerek şöyle konuştu; "Ben bu anlamda Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na çok teşekkür ediyorum. Mahallelerimizde ne tür sıkıntı varsa, mahalle sakinlerinin taleplerini ne zaman Başkanımıza ilettiysek sağolsun hiç bir zaman boş çevrilmedik. Mahallelerimizde sosyal tesisler olsun, kilitli parke taşı çalışmaları olsun, arazi yolu açma çalışmaları olsun Başkanımız sayesinde siz değerli mahalle sakinlerimizin hizmetine sunuldu. Şehitkamil ilçemiz, AK Parti belediyeciliği ile her türlü hizmete almaya devam edecektir. Ben bir kez daha huzurlarınızda Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler