Ana içeriğe geç

Bakan Kurum müjdeyi verdi

Bakan Kurum müjdeyi verdi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gaziantep’te Büyükşehir Belediyesi koordinesinde yapılan Millet Bahçesinin 2021 yılı ortalarında tamamlanacağı müjdesini verdi.

TEKONOFEST nedeniyle Gaziantep’e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum kentte incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi genel Sekreteri Sezer Cihan ile Başkan Vekili Latif Karadağ’ın eşlik ettiği Bakan Kurum, Millet Bahçesi inşaatına ilişkin olarak şu açıklamalarda bulundu;

“Gaziantep’teyiz. Şehrimizde yapımı süren üçüncü millet bahçemizde incelemelerde bulunduk. Yüzde 85’i yeşil alan olan, gastronomi sokağı, cami, millet kıraathanesi, yürüyüş yolu, kapalı otopark gibi sosyal donatıların yer aldığı bahçemizi 2021 yılı ortalarında tamamlayacağız.”

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Özhanlar Mobilya