USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

AV. YILDIRIM’A TBB’DEN ÖNEMLİ GÖREV

Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Aybüken Yıldırım, Türkiye Barolar Birliği Arabuluculuk ve Uzlaşma Komisyonu yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

AV. YILDIRIM’A TBB’DEN  ÖNEMLİ GÖREV
11-02-2022 11:32
Gaziantep

Türkiye Barolar Birliği (TBB); İnsan Hakları Merkezi, Göç ve İltica Komisyonu, Çevre ve Kent Komisyonu, Çocuk Hakları Merkezi, Bilişim Komisyonu, Arabuluculuk ve Uzlaşma Komisyonu ve Tahkim Merkezi üyelerinin belirlendiğini duyurdu. Yapılan açıklamada Gaziantep Barosu avukatlarından ve Gaziantep kent Konseyi Genel Sekreteri olan Av. Aybüken Yıldırım, Arabuluculuk ve Uzlaşma Komisyonuna seçildi.

AÇIKLAMA TBB’DEN GELDİ

Türkiye Barolar Birliği (TBB); İnsan Hakları Merkezi, Göç ve İltica Komisyonu, Çevre ve Kent Komisyonu, Çocuk Hakları Merkezi, Bilişim Komisyonu, Arabuluculuk ve Uzlaşma Komisyonu ve Tahkim Merkezi üyelerinin belirlendiğini duyurdu. Belirlenen isimlerin, Barolar Birliği’nin internet sitesinde adı geçen merkez ve komisyonların sayfalarında güncellendiği belirtildi. Yapılan açıklamada Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Aybüken Yıldırım’ın Arabuluculuk ve Uzlaşma Komisyonu üyeliğine seçildiği açıklandı.

YILDIRIM BAŞARILI ÇALIŞMALARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Aybüken Yıldırım, başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerinde topladı. Av. Yıldırım Gaziantep’te gerek baro gerekse Kent Konseyi’nde önemli projelerin yaşama geçirilmesinde etkin rol üstlendi. Türkiye Barolar Birliği Arabuluculuk ve Uzlaşma Komisyonuna seçilen Av. Aybüken Yıldırım, önümüzdeki günlerde yapılması planlanan çalışmalarda aktif rol üstlenecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler