KEŞKE BİZİMDE EVİMİZ YANSA MI?????

Merve Tanrıöver

3 yıl önce

Türkiye günlerdir kıyı şeridinde başlayan ve birçok şehirde devam eden yangınlar sonucu 9 vatandaş hayatını kaybederken, çok sayıda vatandaşın evleri kullanılamaz hale geldi.

Antalya'nın Gündoğmuş ilçesindeki orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürerken röportaj yayımlayan AKP'li Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, "Evleri kullanılamaz hale gelen vatandaşlarımız için TOKİ tarafından 20 yıl ödemeli, istedikleri şekilde evler yapılacak. Çok eski evi olan vatandaşlar keşke bizim de evimiz yansaydı diyecekler" ifadelerini kullandı.

Buradan sonra yazacak başa bir şey bulamıyorum.. Kalem de  kelimeler de kifayetsiz kalıyor…

Sözün bittiği yer!!!

GÜNÜN SÖZÜ

Boşa çabalarken yıpranıyorsun! Şu dünyada doğruyu söylemek kadar zor; boş konuşmak kadar kolay şey yoktur.Dostoyevskiİnsan iki şeyi bilmelidir: Bir haddini, bir de hesabınıMehmet Akif Ersoy

TEBESSÜM

Hoca tarlada çalışırken yorulunca ceviz ağacının gölgesine oturur ve kendi kendine:-"Şu işe bak kocaman kabaklar yerdeki ufacık sapa bağlı, küçücük cevizler koca ağaçta asılı.. “daha Hoca bunları düşünürken ağaçtan kafasına bir ceviz düşünce hemen:"Ey büyük Allah'ım bu kulunu affet, senin işinin hikmetinden sual olunmaz ya şu ağaçta kabak gibi cevizler yetişseydi halim nice olurdu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI