USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Mobil

Gür gitti Özaydın geldi

Gür gitti Özaydın geldi
24-09-2020 09:23
Gaziantep

Resmi Gazetede yayımlanan kararlara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 6 üniversiteye rektör atadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğüne ise, Prof. Dr. Arif Özaydın'ı atadı. Uzun süredir merakla beklenen atama kararı karşısında Özaydın’ın kısa süre içerisinde görevine başlayacağı açıklandı.

SON DAKİKA KARARNAMESİYLE ATAMA GERÇEKLEŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gece yarısı yaptığı atamayla Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Arif Özaydın Atandı. Gaziantep Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Dekan Yardımcısı olarak Görev yaptı. Prof. Dr. Arif Özaydın Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğüne Son dakika kararname ile atandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, atadı. "Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar", Resmi Gazetede yayımlandı.
Buna göre, Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Arif Özaydın, Siirt Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Nihat Şındak, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Tolga Depci, Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Ahmet Şahin, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Türkay Dereli ve Toros Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Ömer Arıöz atandı. Erdoğan, söz konusu atamaları 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 13'üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2'nci, 3'üncü ve 7'nci maddeleri gereğince yaptı.

ARİF ÖZAYDIN KİMDİR?

Gaziantep Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Dekan Yardımcısı olan Arif Özaydın'ın Aslen Kahramanmaraş doğumlu olan ve 1988 yılında İstanbul Üniversitesinde Kamu Yönetimi b ölümüne başlayan Özaydın buradan 1992'de mezun oldu. Yüksek Lisansını da İstanbul Üniversitesinde Çalışma Ekonomisi üzerine yapan Özaydın, Doktorasını da İstanbul Üniversitesinde tamamladı. 1994 yılında Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümüyle Doktorasına başlayan Arif Özaydın 1999 yılında bitirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler