Özel Haber

Yeniden Refah Partisi'nin Güçlü Çıkışıyla Oğuzeli'nde Kazanan Öztekin Oldu

Yeniden Refah Partisi'nin güçlü çıkışıyla desteklenen Öztekin, Oğuzeli'nin geleceği için kararlı bir şekilde çalışmayı taahhüt etti.

Yeniden Refah Partisi'nin Güçlü Çıkışıyla Oğuzeli'nde Kazanan Öztekin Oldu
01-04-2024 03:48

Oğuzeli ilçesinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde, Bekir Öztekin resmi olmayan sonuçlara göre Yeniden Refah Partisi adayı olarak belediye başkanlığı yarışını kazandı. Öztekin, 31 Mart tarihinde yapılan seçimlerde rakiplerini geride bırakarak belediye başkanlığı koltuğunu iki dönem sonra yeniden elde etti.

2014 yerel seçimlerinde MHP'nin adayı Mehmet Sait Kılıç'a kaptıran Bekir Öztekin, 10 yıl aradan sonra tekrar belediye başkanı seçildi. Seçim sonuçlarına göre, Bekir Öztekin %37,97 oy oranıyla toplamda 6986 oy alırken, rakibi Mehmet Sait Kılıç ise %33,61 oy oranına karşılık gelen 6183 oy aldı.

Seçim sürecinde açılan sandıklarda toplam oy sayısı 18,986 olurken, geçerli oy sayısı 18,448 ve geçersiz oy sayısı 538 olarak kaydedildi. Öztekin'in Yeniden Refah Partisi adayı olarak tekrar belediye başkanı seçilmesi, ilçenin yönetiminde yeni bir dönemin başlamasına sebep oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER