Gündem

VATANDAŞI CANINDAN BEZDİRDİ

VATANDAŞI CANINDAN BEZDİRDİ

VATANDAŞI CANINDAN BEZDİRDİ
02-05-2024 19:39
Gaziantep’te özel bir hastanede yaşananlar vatandaşı bezdirdi
Ömer Alkan isimli vatandaş Gaziantep’te faaliyet gösteren özel hastaneyi vergi kaçırdığı iddiasıyla Sağlık Bakanlığını göreve çağırdı.
Ömer Alkan sosyal medyada yaptığı paylaşımda olayın detaylarını kayıt altına aldığını da iddia etti.
“22.04.02024 Tarihinde Gaziantep’te özel Ncr International Hospital Hastanesinde(Ncr Sağlık Turizm Taş.ins.San.Tic.Ltd.Şti) Kız çocuğum dünyaya geldi. Çocuğumun 26.04.2024 Tarihinde kontrol amaçlı tekrardan hastaneye götürdüm. Yapılan Tahlillerde 18,40 Sarılık çıktı ve ödenmesi gerektiğini söylediler. Benim yanımda Nakit olmadığını ve kredi kartla ödeme istediğimi belirtmeme rağmen ısrarla nakit olacağını belirtiler. Ben bu ödeme karşılığında fatura fiş talep ettim ısrarla. Bana bu ödeme karşılığında çeşitli bahaneler sunarak fatura fiş vermeyeceklerini söylediler. Bende çocuğumun tedavisi biran önce başlaması için ATM den parayı çektim ve elden teslim edip Yeni doğan yoğum bakıma yatışını gerçekleştirdim.
Doktor Kadri bey Yeni Doğan Yoğun Bakımına yatışı yapılmasını gerektiğini söyledi. Yatışı yapılması için kayıt masasına gittiğimde benden 1.500,00 (bin beş yüz) & Yatış ücreti talep edildi. Söz konusu tutarın kredi kartıyla ödenemeyeceğini ve sadece nakit olarak
Verilen paranın seri numaralarını ve yukarıda belirtiğim olayları vergi kaçırdıklarını bildiğim için telefonumla kayıt altına aldım. Video kayıtımı buradan yükleyemedim, İstenildiği zaman gönderebilirim.Gereğinin yapılmasını arz ederim”  ifadelerini kullandı.
Son günlerde aynı hastane ile ilgili bir çok şikayet gündemde. Tamamlayıcı sağlık sigortaları olan vatandaşların mağduriyeti ve acile giden vatandaşların parayı ödemeden tedaviye alınmadığı ve sedyede bekletildiği yönünde birçok  iddia  var.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER