Özel Haber

Vali Gül sorun dinledi

Göreve geldiği günden bu yana ulaşılabilir yönüyle vatandaşların takdirini alan Vali Gül, periyodik olarak gerçekleştirilen Açık Kapı uygulaması kapsamında vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Gül sorun dinledi
25-01-2023 18:50
GAZİANTEP

VATANDAŞLARIN SORUNLARINA ÇÖZÜM BULUNUYOR
Sosyal medya hesabını en etkili kullanan isimlerden biri olan Gaziantep Valisi Davut Gül, vatandaşların her sorusuna cevap vererek, ilgili müdürlüklere yönlendiriyor. İnteraktif iletişimin yanı sıra Açık Kapı aracılığıyla vatandaşlarla yüz yüze görüşmelerde de bulunan Vali Gül, iletişim konusunda takdir almaya devam ediyor. Açık Kapı'da vatandaşları dinleyen Vali Gül, sosyal medya hesabu üzerinden, "Açık kapı, milletin kapısı… İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" dedi.


AÇIK KAPI SORUNLARA ÇARE OLUYOR
Açık Kapı Vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması amacıyla oluşturulan Açık Kapı, elektronik olarak ya da valilik ve kaymakamlıklarda bulunuyor. Vatandaşlar Açık Kapı birimlerine yazılı olarak taleplerini iletebiliyor. Yapılan başvuruların süreç ve sonuç bilgileri kısa mesaj ile vatandaşlara  bildiriliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER