Gündem

ŞANFED ŞAHİN İLE BİR ARAYA GELDİ

ŞANFED ŞAHİN İLE BİR ARAYA GELDİ

ŞANFED ŞAHİN İLE BİR ARAYA GELDİ
15-03-2024 14:26
Birecik, Birecik Kendirciler, Şanlıurfa, Halfeti, Suruç ve Bozova derneklerinden oluşan Şanlıurfalılar Federasyonu’nda (ŞANFED) Gaziantep Büyük Şehir Başkanı Fatma Şahin ile bir araya geldi.
ŞANFED Başkanı Bülent Çekilmez ve federasyona üye derneklerin başkan ve yöneticileri ile üyelerinin katıldığı toplantıya yoğun ilgi gösterildi.
Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de Şanlıurfa ve Gaziantep’in bir olduğunu belirterek, “Biz şanlı ve gazi yapan değerlerimizi koruyup yaşatacağız. Bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de kentimiz ve insanlarımız için hizmet üretmeye çalışıyoruz. 22 yıldır bu millete hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak yeni dönemde de yapacağımız çok güzel hizmetlerimiz var. Bu hizmetleri hep birlikte çalışarak yerine getirmeye çalışacağız. Destekleriniz için teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimiz daim eylesin” dedi.
ŞANFED Başkanı Bülent Çekilmez ,Gaziantep te yaşayan Urfalıların yaşadıkları sorunlar ve belediye hizmetlerinden beklentilerinin yer aldığı   genel  sorunlarıları ileterek çözümler beklediklerini ifade etti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER