Gündem

Şahin yetim çocukları sevindirdi

Şahin yetim çocukları sevindirdi
21-09-2015 03:41
Gaziantep

Gaziantepli yetim çocukları Kurban Bayramı öncesinde sevindiren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Gıda Bankası’nda çocuklar için hazırlanan programa katıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin yetim ve öksüz çocuklara yaptığı giyim ve oyuncak dağıtımına Başkan Şahin de katıldı. Gıda Bankası’nda gerçekleşen yardımda çocuklar ile yakından ilgilenen Şahin, çocukların isteklerini ve duygularını sordu. Çocukların ne tür kıyafet ve oyuncak alabileceklerini kendi isteklerine bırakan Şahin, daha sonra reyonları gezdi.

Yetim çocukları ve  ailerinin katıldığı program sonrası açıklamalarda bulunan Şahin, inanç ve medeniyetlerimize göre yoksul, yaşlı ve mağdur insanları sevindirmenin bir gelenek olduğunu söyledi. Sosyal belediyecilik ile bu duyguları birleştirince Kurban Bayramı öncesinde yetim çocukların daha çok desteğe ihtiyacı olduğunu fark ettiklerini aktaran Şahin, “Gıda bankasında onlara özel bir çalışma yaptık. Çocuklarımız aileleri ile buraya geliyor ve istedikleri kıyafet ile oyuncakları alabiliyorlar. Bu bakımdan zenginin fakiri gözetmesi de ayrı bir duygu ve düşünce oluyor” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi olarak bu desteği vermeye devam edeceklerini ifade eden Şahin, “İhtiyacı olan herkes gelip Büyükşehir Belediyesi Gıda Bankası’na müracaat edebilirler. İnşallah onları hayır dualarıyla hem şehrimiz hem de ülkemiz huzura ve mutluluğa kavuşur. Daha kuvvetli çalışmalarımıza vesile olur. Ben buradan herkesin Kurban Bayramı’nı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Program sonrası çocuklara çeşitli hediyeler ve kıyafetler ile oyuncaklar verildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER