Özel Haber

Rektör atanırken neredeydiniz?

Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Gaziantep Üniversitesi’ne rektör atamasının yapılacağı süreçte Ankara’da etkisiz kaldığı iddia edildi.

Rektör atanırken neredeydiniz?
18-08-2021 12:24
Gaziantep

Gaziantep Üniversitesi içerisinde yer alan çarşının kapatılmasının ardından başlayan tartışmalar devam ediyor. Esnafın kapı dışarı edildiği GAÜN’de rektör tartışmaların hedefindeki isim oldu. GTO Başkanı Tuncay Yıldırım’ın yaşanan sürece ilişkin açıklamalarının ardından Gaziantep milletvekilleri konuya ilişkin nasıl bir adım atacakları merak konusu oldu.

REKTÖR ATAMASINDA AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ ETKİSİZ KALDI

Gaziantep’te birçok konuda olduğu gibi Gaziantep Üniversitesine rektör atamasında da etkisiz kalan Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Özaydın ismini istememelerine rağmen, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın’ın rektörlük makamına oturmasına engel olamadılar. Şimdi ise Gaziantep Üniversitesi Rektörü Özaydın’ın kampüste yer alan çarşıyı kapatmasının ardından olanlar öğrencilere olacak.

ÖĞRENCİLERİN KAMPÜS DIŞINA ÇIKMASINA NEDEN OLACAKLAR

Gaziantep Üniversitesi içerisinde yer alan çarşıda ki işletmeler öğrencilerin daha ucun yeme-içme ve diğer ihtiyaçlarının gidermesinde oldukça önemliydi. Kapatılan çarşının ardından şimdi öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için kampüs dışında olan ve daha pahalı olan işletmelere gideceği ifade edildi.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER