Gündem

"Çığ Gibi Büyüyoruz"

Halfeti Yeniden Refah Belediye Başkan Adayı Nihat Arslan, 31 Mart seçimleri Yeniden Refah'ın zaferiyle taçlanacak. Çığ gibi büyüyoruz" diyerek Halfetililere sözlerinin arkasında olacağını ve Halfeti'ye Refah getireceğini söyledi.

"Çığ Gibi Büyüyoruz"
12-03-2024 16:33

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken çalışmalarına ara vermeden tüm hızıyla devam eden Arslan dokunmadık insan, derdini dinlemediği Halfetili bırakmadı.

Arslan, "Allah'ıma hamd olsun ki çaldığımız her kapı sonuna kadar açılıyor. Halfetililer bizi bağrına basıyor. Onların bana olan güveni, bana olan inancı tam. Ben Halfeti için ne sözü verdiysem sonuna kadar arkasındayım. Güç zehirlenmesi yaşayanlardan olmadık. Olmayacağız. Biz bu toprakların çocuğuyuz. Fırat'ın suyunu içtik. Fırat'ın suyu keskindir. Çok az kaldı, güzel Halfetimize yeniden vizyon, yeniden misyon yükleyeceğiz. Halfetimiz  Yeniden Refah bulacak. Bu verimli topraklarla özleşmiş çiftçimizin yanında olacağız. İmar sorununu çözecek, şehre yeni yatırımlar yapacağız. Halfeti üretecek, Halfeti kazanacak. Unutmayın ki Allah doğrunun yanındadır. Biz dosdoğruyuz ve geliyoruz. Tüm Halfetili kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum. 31 Mart sabahı sandıklarda inanıyorum ki Yeniden Refah diyeceksiniz, bu toprakların çocuğu Nihat Arslan diyeceksiniz. Ben inanıyorum ve sizlere güveniyorum" dedi.

HALFETİ HİZMETİ HAK EDİYOR, YENİDEN REFAH GELİYOR

Arslan, "Emeğiniz emeğimizdir, hiç kimsenin çalmasına izin vermeyeceğiz ve ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olacağız. Güzel Halfeti'min Güzel insanları daha iyi bir yaşama sahip olmayı hak ediyor. İnşallah mahallelerimizi daha güzel daha yeşil bir hale getireceğiz. Tarım ve hayvancılıkta bir numara olmayı hak ediyoruz. Çıktığımız bu yolda çığ gibi büyüyoruz, gelin bu yolda hep birlikte yürüyelim" ifadeleriyle Halfetililere seslendi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER