Yaşam

Ozancan'ın ismi yaşatılacak

Ozancan'ın ismi yaşatılacak
21-03-2016 09:38
Gaziantep

Ankara'da bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden ODTÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Fakültesi 1’inci sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Ozancan Akkuş’un ismi, memleketi Gaziantep'te ilkokulu okuduğu Kolej Vakfı’nın spor salonunda yaşatılacak.

13 Mart’ta Ankara’daki terör saldırısında yaşamını yitiren ODTÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Fakültesi 1’inci sınıf öğrencisi Ozancan Akkuş için ilkokulu okuduğu Gaziantep Kolej Vakfı’nda anma programı düzenlendi.

Ozancan'ın öğretmenleri, arkadaşları ve öğrencilerin katıldığı törende konuşan Gaziantep Kolej Vakfı Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, okul yönetiminin aldığı kararla Ozancan Akkuş’un ismini okuldaki spor salonuna vereceklerini söyledi.

Ozancan’ın ilkokuldaki görüntüleri ve videolarının izletildiği anma töreninde bazı öğrenciler gözyaşlarına hakim olamadı. İlkokul öğretmeni Fatma Besnili de törende Ozancan’ın çok başarılı ve örnek bir öğrenci olduğunu ifade ederken, gözyaşlarını tutamadı. Yakın arkadaşlarından Berkay Özdemir ise Ozancan’ın ölümünün ardından yaşadıklarını anlatırken salonda duygusal anlar yaşadı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER