Gündem

Milletvekili Erdoğan 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı

Sağlık ve sağlıklı yaşama hakkı her insanın devredilemez ve vazgeçilemez temel hakkıdır...

Milletvekili Erdoğan 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı
13-03-2017 09:26
Gaziantep

Sağlık ve sağlıklı yaşama hakkı her insanın devredilemez ve vazgeçilemez temel hakkıdır. Bu hakkın bir ülkede layığıyla uygulanması ve yerine getirilmesi ise ancak yetişmiş, bilinçli kadrolarla mümkündür.

Bu unsurlarının temelinde değerli sağlık çalışanlarımız gelmektedir. Mayasında özveri, sabır ve tahammül olan bu kutsal görevi icra eden fedakâr sağlık çalışanları belki de en kutsal görevi yapmaktadırlar. Devlet insan içindir, insanların mutluluğu içindir. Şükürler olsun ki, bugün insanlarımız hastane köşelerinde rehin kalmamaktadır, hastalar acil kapılarından geri döndürülmemekte, herhangi bir ayrıma tabi tutulmamaktadır. Artık dileyen dilediği yerde tedavisini yaptırabilmektedir.

Bu kutsal hizmeti verenler ise başta hekimlerimiz olmak üzere sağlık çalışanlarıdır. Sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılması için fedakârca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı kutluyor, hükümetimiz ve bölge milletvekili olarak daima yanınızda olduğumuzu belirtiyor, selamlarımı sunuyorum.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER