Gündem

“Kazanmak İçin Çıktığımız Bu Yolda Desteğini Esirgemeyen Herkese Teşekkür Ederim”

Yeniden Refah Partisi Halfeti Belediye Başkan Adayı Nihat Arslan, kazanmak için aday olduğunu, kimseye kazandırmak veya kaybettirmek gibi bir hedefinin olmadığını belirterek seçim sürecinde kendisine destek olan Halfetililere teşekkür etti.

“Kazanmak İçin Çıktığımız Bu Yolda Desteğini Esirgemeyen Herkese Teşekkür Ederim”
03-04-2024 08:21

Yeniden Refah Partisi Halfeti Belediye Başkan Adayı Nihat Arslan; kazanmak için yola çıktığını, yoğun ve meşakkatli bir seçim çalışması yürüttüğünü belirterek, Halfeti’nin tercihini yaptığını, vatandaşın iradesine saygı duyduklarını söyledi. Arslan; “ kazanmak için elimizden geleni yaptık, yoğun bir seçim kampanyası yürüttük.

Halfetili hemşerilerimize projelerimizi, yapacaklarımızı anlattık. Ancak; Halfetililer tercihini farklı şekilde kullandı. Sandıktan çıkan karara hepimiz saygı göstermek zorundayız, demokrasinin gereği budur. Hiç kimse öküz altında buzağı aramasın. Bizi eleştirmeye kalkanlar önce kendisini, yaptıkları hataları sorgulasın.

Neticenin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Kadere iman İslamiyet’in şiarındandır. Demek ki nasip değilmiş, Halfeti bizim memleketimiz, memleketimize olan aşkımız, sevdamız, muhabbetimiz aynı şekilde devam edecektir. Biz ömrümüzün sonuna kadar Halfeti için mücadele etmeye devam edeceğiz.

Seçim süresince bize nezaketle yaklaşan, bize gönlünü kalbini açan tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyor, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER