Gündem

Kazanan Şahin Oldu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı üçüncü kez kazanan Fatma Şahin, zaferinin ardından ilk açıklamasını yaparak demokrasi ve milli iradeye vurgu yaptı. Şahin, seçim zaferini demokrasinin ve güçlü iradenin kazandığını ifade ederken, halkına verdiği sözleri tutma sözü verdi.

Kazanan Şahin Oldu
01-04-2024 12:16

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı üçüncü dönemde kazanan Fatma Şahin, zaferinin ardından ilk açıklamasını yaptı. Sabah saatlerinde belediye binası önünde konuşan Şahin, kazananın demokrasi ve milli irade olduğunu vurguladı.

Alkışlarla karşılanan belediye personeline teşekkürlerini sunan Şahin, seçim sonuçlarını değerlendirirken güçlü bir irade ve demokrasi vurgusu yaptı. "Kazanan demokrasimiz oldu, kazanan güçlü irade oldu" diyerek konuşmasına başlayan Şahin, "İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın" ve "AK eller, AK eller" söylemlerini hatırlattı.

Şahin, "18. kez milletin terazisinden çıktık. Hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz. İnşallah şimdi yeniden Bismillah diyoruz" diyerek duygularını dile getirdi. Aynı zamanda büyük bir sorumluluk üstlendiklerini ifade eden Şahin, beyannamelerini hazırladıklarını ve halklarına verdikleri sözleri tutacaklarını belirtti.

Konuşmasının sonunda Şahin, "Gaziantepli bütün hemşerilerimize bize gösterdikleri güven için, teveccüh için, 'durmak yok yola devam' dedikleri için 'İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın' duruşumuzun arkasında sapa sağlam durdukları için çok teşekkür ediyorum. Kazanan iyiler oldu, kazanan Gaziantep oldu. Birlikte kazanmaya ve bu şehre hizmet etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER