Özel Haber

KADERİN BÖYLESİ!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde yol ortasında duran köpeğe çarpmamak için şoförünün manevra yaptığı servis minibüsü, park halindeki kamyonete çarptı. Yaşanan olayda kamyonet arkasında altyapı çalışması yapan 2 işçi öldü.

KADERİN BÖYLESİ!
19-12-2022 11:57
Gaziantep

Gaziantep 5.Organize Sanayi Bölgesi 509 No'lu Cadde’de işçi servisi minibüsüyle seyir halinde ki şoför, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaptı. Kamyonetin arkasında altyapı çalışması gerçekleştiren telekomünikasyon şirketi işçileri Fatih Akar ile Mehmet Patlar, aracın altında kalarak sıkıştı. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Manevra yapan araç alt yapı çalışmasında görevli iki işçinin ölümüne sebep oldı.

2 İŞÇİ KURTARILAMADI

Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekibi, kamyonet ile duvar arasında kalan Akar ve Patlar'ı sıkıştığı yerden çıkardı. Sağlık görevlileri, yaptıkları kontrolde Mehmet Partlar'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, acil serviste tedaviye alınan Fatih Akar da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

3 KİŞİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Yaşanan kazanın ardından servis minibüsünde bulunan ve yaralanan 3 kişinin tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde yaşanan feci kazanın ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralıların durumları hakkında bilgi verildi. Hastaneden yapılan açıklamada yaralıların durumlarının iyi olduğu dile getirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER