Özel Haber

İYİ Parti Şahinbey Adayı Kulaksız, Anti-Demokratik Uygulamalara Tepki Gösterdi

İYİ Parti'nin Şahinbey Belediye Başkan adayı Işıl Arı Kulaksız, Şahinbey Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen anti-demokratik uygulamalara sert tepki gösterdi.

25-03-2024 21:50

Seçime sayılı günler kala artan rekabetin gölgesinde, adaylar arasındaki eşit olmayan koşulların ortaya çıkması, demokratik sürecin sarsıcı bir şekilde zedelenmesine neden oluyor.

DEMOKRATİK OLMAYAN HAREKETLER BUNLAR

İYİ Parti Şahinbey adayı Işıl Arı Kulaksız, Şahinbey Akkent Millet Camii önündeki festival alanında  broşür dağıtımının propaganda yasağı gerekçesiyle zabıta amiri tarafından engellenmesine karşı çıkarak, bu durumu demokrasiye aykırı olarak nitelendirdi. Sözde propaganda yapmanın yasak olmasına karşın Tahmazoğlu'na ait bilbordların her yerde bulunduğunu vurgulayan Kulaksız, bu durumun eşitlik ilkesine aykırı olduğunu belirtti ve bu anti-demokratik uygulamayı kınadı. 

 DEMOKRASİ HERKESE LAZIM   

Kulaksız, demokrasinin herkes için gerekli olduğunu vurgulayarak, sadece broşür dağıtımının bile engellenmesinin adil bir seçim ortamına yakışmadığını dile getirdi. Demokratik bir ülkede yaşadıklarını belirten Kulaksız, bu tür anti-demokratik uygulamalara karşı kararlılıkla mücadele edeceklerini ve adil bir seçim süreci için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER