Özel Haber

İKTİDARI-MUHALEFETİ LİSTE YARIŞINA GİRDİ

2023 seçimlerine kısa bir süre kala siyasi arena iyice ısındı. Partilerin milletvekili aday listeleri şekillenmeye başlarken, özellikle iktidar ile ana muhalefet partisinin aday listesi merak konusu oldu.

İKTİDARI-MUHALEFETİ LİSTE YARIŞINA GİRDİ
25-01-2023 19:53
GAZİANTEP

Haziran seçimlerine kısa süre kala milletvekili aday isimler merak konusu oldu. Ak Parti'nin yanı sıra muhalefet partilerinde de en iyi milletvekili aday sıralamasını oluşturmak için yoğun bir çalışma başlatıldı. Seçmenden en iyi sonucu alabilmek için millevekili aday listesini başarılı bir şekilde yapmaya çalışan partilerin bu seçimde işi oldukça zor görünüyor.


AK PARTİ SEÇİMDE YENİ BİR BAŞARIYA İMZA ATMAK İSTİYOR
Üst üste kazanılan seçimlerin ardından Haziran ayında seçimleri ülke ortalamasının üzerinde bir oyla tamamlamak isteyen Ak Parti Gaziantep'te saha çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, milletvekili adayı olacak, yerine ise gelecek yeni isim seçimleri sırtlayan olayacak. Diğer yandan Cumhur İttifakı üyesi Milliyetçi Hareket Parisi Gaziantep il ve ilçe yönetimleride Haziran ayına saha çalışmalarıyla damga vuruyor.


MİLLET İTTİFAKI SAHA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Millet İttifakının en büyük bileşeni Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep'te saha çalışmalarını sürdürüyor sürdürmesine ama parti içi huzursuzluklarda giderek büyüyor. Milletvekili aday sıralamasında belli başlı isimler üzerinde duran CHP'li yönetimler diğer yandan parti içi muhaliflerle de uğraşıyor. İyi Parti Gaziantep'te kongre sürecinin sancısını yaşarken, milletvekili aday listesine girebilmek için onlarca ismin kıyasıya mücadele ettiği ileri sürüldü. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER