Özel Haber

HANİ SÖZÜN BAŞKAN?

Ekmekte indirim yapacağız diye taahhütte bulunmuştu

HANİ SÖZÜN BAŞKAN?
30-10-2018 09:53
Gaziantep

Geçtiğimiz günlerde enflasyonla mücadele kapsamında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in önderliğinde bir araya gelen Esnaf Odaları Başkanları fiyat indirimi yapacaklarına dair söz vermişlerdi.

Enflasyon rakamlarının yüksek açıklanması ve döviz kurlarındaki dalgalanmaların fiyatları etkilemesinin ardından tüm yurtta belli başlı firmalar indirime gitmişti. Şehrimizde de Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin önderliğinde oda başkanları ve sivil toplum örgütü başkanları bir araya gelerek indirim yapılarak hükümetin yanında duruş sergileyeceklerini belirtmişlerdi.
 
SÖZLER HAVADA MI KALDI?

Ancak o günden beri bazı işletmeler aldıkları bu karara uyarak indirime gittikleri gibi Gaziantep Pideciler Simitçiler ve Yufkacılar Odası Başkanı Abdullah Sarı’nın toplantıda verdiği söze uymaması dikkat çekti.

Toplantı yapıldığı günlerde yaklaşık 7 lira civarında seyreden doların bugün 5.50’ye kadar inmiş olmasının yanı sıra başta un olmak üzere imalatta kullanılan diğer ürün fiyatlarının düşmesine rağmen ekmek fiyatlarında her hangi bir değişiklik olmadığı gözlerden kaçmıyor.
 
SÖZÜNDE DURACAK MI?

Gaziantep Pideciler Simitçiler ve Yufkacılar Odası Başkanı Abdullah Sarı’nın yapacağı bir uygulama ile pide fiyatlarında indirime giderek sözünde durup durmayacağı ise merak konusu.

HABER//AYSU YIKMIŞ

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER