Gündem

Gaziantep Ülkü Ocakları Kahvaltıda buluştu

Gaziantep Ülkü Ocakları Kahvaltıda buluştu
27-10-2015 05:48
Gaziantep

Gaziantep Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından kahvaltı programı düzenlendi.

Programa 1 Kasım erken genel seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayları ve il ilçe teşkilatları katıldı.

Yaklaşık Bin kişinin katıldığı kahvaltı büyük bir coşku içerisinde gerçekleşti.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Gaziantep Ülkü Ocakları İl Başkanı M. Fuat Yozbatıran, Türkiye’nin sosyal anlamda zor günler geçirdiğini ifade etti.

Yozbatıran, “Dün olduğu gibi bugün de Türk Tarihi’nin omuzlarımıza yüklediği sorumlulukların bilincindeyiz ve sorumlulukların gereğini yerine getirmek için taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyacağız” dedi.

Ülkü Ocakları’nın Türk Milleti’nin bu kutsal coğrafyada verdiği kavganın diğer adı olduğunu söyleyen Yozbatıran, Türk Milleti’nin nasıl küllerinden doğduğunu yeniden dünyaya hatırlatacağız şeklinde konuştu.

 

Ülküsüz değil Ülkücüyüz

 

Hiç bir zaman yüzlerindeki tebessümü eksiltmeyeceklerini ifade eden M. Fuat Yozbatıran “Herkesin başkalaştığı ve herkesin değiştiği bu zamanda biz Ülkü Ocaklılar, bir vakıf, bir kurum veya bir kuruluş olmanın ötesinde Türk Milleti’nin merkezinde olduğumuzu etkinliklerimizle, faaliyetlerimizle ortaya koyacağız. Çok şükür ülküsüz değil Ülkücüyüz” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER