Özel Haber

Gaziantep Kent Konseyi GASTURDER' i Konuk Ediyor

GASTURDER, Gençleri Gastronomiye Çekiyor

Gaziantep Kent Konseyi GASTURDER' i Konuk Ediyor
14-02-2024 19:10

Program, kadınlar ve gençler için ortak bir platform sunarken, Yazar Özden Sabuncuoğlu ve Esra Şerbetçi'nin sunumuyla keyifli bir sohbet ve deneyim paylaşımı fırsatı sunacak.

Etkinlik, 15 Şubat 2024 Perşembe günü saat 13.00'te Kent Konseyi'nde yapılacak. Programda, gastronomi ve turizm alanında bilgilerin yer aldığı Yazar Özden Sabuncuoğlu ve Esra Şerbetçi'nin, keyifli bir sohbet gerçekleştirebileceği ve deneyimlerini paylaşacakları belirtiliyor.

Gaziantep, gastronomi ve lezzetin başkenti olarak tanınıyor ve bu ünvanını korumak için sürekli olarak yeni projeler geliştiriyor. Bu yeteneği, GASTURDER tarafından hayata geçirilmesi "GENÇ GASTURDER" projesi, gençlerin gastronomi ilgisini artırmayı ve onları sektöre dahil etmeyi amaçlıyor.

GASTURDER Başkanı Engin Koban, gençlerin gastronomi alanında potansiyelini keşfetmelerini ve iyileştirmeleri için önemli bir fırsat sunan bu seçeneği, Gaziantep'in gastronomi mirasını gelecek nesillere aktarma hedefine katkı sağlanacağını belirtti. Ayrıca Koban, gençlerin sürdürülebilir gastronomi anlayışına katkı sağlayarak üretimin şekillendirileceğine inandığını vurguladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER