Yaşam

Coşkun Aral çocuklarla fotosafari için biraraya geliyor

Türkiye’nin en geniş alana yayılan hayvanat bahçesi olan Gaziantep Yaban Hayat Bahçesi...

Coşkun Aral çocuklarla fotosafari için biraraya geliyor
21-04-2017 04:21
Gaziantep

Türkiye’nin en geniş alana yayılan hayvanat bahçesi olan Gaziantep Yaban Hayat Bahçesi, aynı zamanda ülkenin ilk safari parkına sahiptir. 23 Nisan 2015’te açılan Safari Parkı, 200 dönümlük alanda 25 farklı türde toplam 257 hayvana ve 500 kanatlı hayvana ev sahipliği yapar.

23 Nisan 2017 pazar günü saat: 15.00’da Safari Parkı’nda Coşkun Aral ve ekibi tarafından hazırlanan “Gaziantep Safari Parkı’nda Çocukların Objektifinden Yaban Hayat” projesi gerçekleştirilecek.

Coşkun Aral ve ekibinin yönetiminde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 10 ayrı ilköğretim okulundan seçilecek, aralarında Suriyeli çocuklarında olacağı, 10’ar kişilik 10 öğrenci grubuna (toplamda 100 öğrenci) önceden verilecek kısa bir formasyon ve bilgilendirmenin ardından Safari Parkı’na gidilecek. Fotoğraf makinaları ve ilave aksesuarlar konusunda yetkili sponsor firma (Nikon) tarafından yapılacak açıklamanın ardından ekiplere ayrılan öğrenciler, kendilerine verilecek makinalarla çekim alanlarına dağılacak ve öngörülen süre içinde bireysel veya kollektif çekimler yapacaklardır.

Fotosafarinin ardından 23 Nisan akşamı seçici kurul, Türkiye’nin tek safari parkının, çocukların vizöründen tanıtımını sağlayacak sergi ve broşürlerde kullanılacak fotoğraflarını seçip değerlendirilecektir.

24 Nisan 2017 günü Gaziantep Büyükşehir Belediye yetkilerinin uygun gördüğü zaman ve mekanda, yerel ve ulusal basın huzurunda bir projeksiyon sunumu ile etkinliğin değerledirilmesi yapılacak.  Etkinliğin sonunda ödüller ve katılımcı sertifikaları dağıtılacaktır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER