Gündem

CHP Karkamış Adayı Güzel'den Flaş açıklama

Karkamış’ta örnek davranış!

CHP Karkamış Adayı Güzel'den Flaş açıklama
04-03-2024 20:56
Mustafa Güzel ne dedi?
Gaziantep'in Karkamış ilçesi İYİ Parti başkan adayı Mehmet Polat'ın son dakikada adaylıktan çekilmesinin ardından CHP Belediye başkan adayı Mustafa Güzel'den flaş açıklama geldi. 
CHP Karkamış belediye başkan adayı Mustafa Güzel İYİ Parti adayının çekilmesiyle ilgili www.memohaber.com haber sitesine yaptığı özel açıklamasında; "31 Mart seçimlerinde ilçemizde yaşanan demokrasi yarışında  hiçbir partinin iç işlerine karışmadık. Bize ithaf edilen çirkin benzetmeleri kabul etmiyoruz. Yüksek seçim kurulunun vermiş olduğu karar onları bağlar. Bizim herhangi bir itirazımız söz konus değil, biz kendi işimize bakıyoruz. Başka partilerin içişleri bizi ilgilendirmez. Partimizin gücünü göstermek için son dakikaya kadar sahada çalışmamız devam edecektir" dedi.
İŞTE O ÖNEMLİ AÇIKLAMA
Öte yandanh CHP Karkamış Belediye Başkan adayı Mustafa Güzel Sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı.
Kıymetli hemşerilerim;
Bugün akşam saatlerinde aldığımız bir habere göre Karkamış İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Polat’ın adaylıktan çekildiğini öğrenmiş bulunduk.
Kamuoyunun şunu bilmesini isterim;
Ne insan ilişkilerinde ne de siyasette “belden aşağı vurmak” asla yapmayacağımız ve kabul edemeyeceğimiz bir durumdur.
Bildiğiniz üzere, bu tür olaylardan sonra bilgi kirliliği de başını alıp gidiyor. Bunun önüne özellikle “sosyal medya” sayesinde geçmek mümkün değil.
Karkamış’ta yaşamamıza rağmen henüz biz bile konuyu detaylarıyla bilemezken, Gaziantep’te bazı sosyal medya hesaplarının hedef gösterir şekilde tanımlamalarını ve hedef saptırmalarını kınıyorum.
Şu bilinmelidir ki, tüm adaylar bizim için değerli ve kıymetlidir. Aday sayısı ne kadar fazla olursa bu Karkamış’ın demokrasisi için kazançtır. Herhangi bir adayın çekilmesinden ya da rencide edilmesinden beslenmek bizim fıtratımızda yoktur.
Kimse, kötü amellerine bizi alet etmesin!
Adaylıktan çekilen kardeşimizin de yeniden aday olabilmesi için bir yol/yöntem varsa bu konuda da her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzun bilinmesini isterim.
Saygılarımla…
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER