Mobil

Bakan'dan anlamlı ziyaret

Bakan'dan anlamlı ziyaret
26-07-2016 08:12
Gaziantep

15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında  basın-yayın kuruluşlarının sergilediği tutum nedeniyle gazetelere teşekkür ziyaretlerinde bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bu kapsamda Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret etti.

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi sırasında basın-yayın organlarının gösterdiği demokratik tutum her kesimden takdir toplarken Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep yerelinde faaliyet gösteren basın kuruluşlarına teşekkür ziyaretlerine başladı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve beraberindeki heyet Hakimiyet Gazetesi'ne ziyarette bulundu. Ziyarete Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fikret Murat Tural, Büyükşehir Belediyesi Hakla İlişkiler Daire Başkanı Fatih Ermeydan ve Büyükşehir Belediyesi Basın Müdürü Hüseyin Akay katıldı. Gazeteci Abdullah Sabri Kocaman ve Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bekir Sacit Kocaman ile görüşen Başkan Şahin, "Demokrasiye olan bağlılığınızdan dolayı teşekkür etmek amacıyla bu ziyarete gerçekleştiriyoruz. Bu olaydan güçlenerek çıkacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

"HİÇBİR MAKAM BU ÜLKENİN MENFAATLERİNDEN ÖNEMLİ DEĞİLDİR"
Darbelerin karşısında olduklarını ifade eden Gazeteci Abdullah Sabri Kocaman, "Biz sadece bugün değil her zaman darbelerin karşısındayız. Hiçbir makam, mevki bu ülkenin menfaatlerinden daha önemli değildir " diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER