Manşet

"HALK DEVRİM YAPTI"

08-11-2015 11:09
Gaziantep

AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, 1 Kasım seçimlerinde halkın desteği ile iktidara gelmelerinin çok anlamlı olduğunu söyledi. Gül, elde ettikleri zafer ile Türkiye'ye diz çöktürmek isteyenlere karşı halkın devrim yaptığını ifade etti. Ak Parti Gaziantep milletvekilleri ayrıca diğer ilçeleri de ziyaret ederek vatandaşlarla buluştular.

“KİMSE TÜRKİYE’YE DİZ ÇÖKTÜREMEZ”

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Abdulhamit Gül, Ahmet Uzer, Şamil Tayyar, Canan Candemir Çelik, Nejat Koçer ve Mehmet Erdoğan, İslahiye ilçesini ziyaret etti ve Ak Parti ilçe binası önünde toplanan kalabalığa, 1 Kasım'da verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Kalabalığa hitap eden AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, 1 Kasım'da halkın sandıklarda tarih yazdığını belirterek, "Darbe heveslileri, Türkiye düşmanları 7 Haziran'dan itibaren tekrar ayağa doğru kalkmaya çalıştılar. Ayağa kalkan Türkiye'ye diz çöktürmek isteyenler hemen hareketlendi, ittifaklarını kurdular. Ama bu aziz millet Başbakanımız ve genel başkanımız Ahmet Davutoğlu öncülüğündeki bu kadroya yine omuz verdi, 'Türkiye'ye kimse diz çöktüremez' dedi. Ak Parti'nin ilk iktidara geldiği gibi yine bir Kasım devrimi, Anadolu ihtilali yaptı. Bu ihtilali, bu Kasım devrimini yapanlara müteşekkiriz" dedi.

“TÜM VAATLER YERİNE GELECEK”

Bundan sonraki süreçte halka hizmet için çabalayacaklarını ve her anlamda reformları sürdüreceklerini kaydeden Abdulhamit Gül, "Seçim kampanyası süresince verdiğimiz tüm vaatlerimizi yerine getireceğiz. Bürokrasi üzerine çöreklenmiş paralel ve illegal yapıyla mücadele kararlılıkla devam edecek. Asla devlet içinde devlete izin vermeyeceğiz. Türkiye'de istikrarın adresi Ak Parti'dir. Türkiye'nin birliğine, dirliğine kast etmek isteyenlere asla fırsat verilmeyecektir. Çünkü Ak Parti'nin kaderi Türkiye'nin kaderidir" diye konuştu. Ak Partili Şamil Tayyar ise konuşmasında tek başına iktidarlarına destek verenlere teşekkür etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER