USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Kurumsal Hosting Özellikleri ve İşletmeler İçin Avantajları

Kurumsal Hosting Özellikleri ve İşletmeler İçin Avantajları
09-06-2020 10:45
Gaziantep

Kurumsal hosting paketleri, kurumsal işletmeler, dijitalleşmek isteyen firmalar ve özellikle de KOBİ’ler için oluşturulmuş, geniş e-posta kaynaklarına sahip web barındırma hizmetleridir.. Kurumsal web sitesi barındırma hizmetinin yanı sıra, işletmelerin kurumsal hafızalarını oluşturan, şirket içi ve dışı iletişim en önemlisi kanalı olan e-postalar için geniş kaynaklara sahiptir.

Standart hosting paketlerinde e-posta kaynakları, her e-posta hesabı için genellikle 500 MB’tır. Ancak e-posta kullanımının yoğun olduğu işletmeler için bu kaynaklar, kurumsal hosting paketlerinde, e-posta hesabı başına 4 GB’a kadar çıkabilmektedir. Bu kapasitede bir e-posta hesabından yüzbinlerce mail tutabilirsiniz. Disk alanı yetersizliğinden kaynaklı nedenlerle, eski e-postalarınızı silmek zorunda kalmazsınız.

Kurumsal Hosting ile Online Ofisinizi Açmaya Başlayın

Online ticaret son yılların en popüler satış kanallarından biri ve hem önemi hem de maddi değeri gün geçtikçe artmaktadır. Son gelişen internet teknolojileri ve cihazlar tüketicilerin satın alma alışkanlıklarının değişiminde büyük role sahiptir. Tüketiciler artık bulundukları her noktadan, dilekleri anda ve tüm cihazlardan online ticaret yapabilmektedir.

Online ticaret önemini arttırmaya devam ederken, COVID 19 salgını bu büyümeye daha da ivme kazandırdı. Salgından dolayı karantinaya giren tüketiciler, fiziksel mağazalar yerine daha güvenli olan e-ticarete yönelmeye başladı ve bu durum ülkemiz dahil tüm dünyada e-ticaret sektörünün önemini arttırdı. Fiziksel mağazaları olan işletmeler artık e-ticaret yatırımları için çalışmalarını artırmaya başladı.

Siz de işletmenizi internete taşıyabilir, ürünlerini online mağazanızda satabilirsiniz. Bu sayede hem daha geniş müşteri kitlesine ulaşabilir hem de satışlarını arttırarak daha fazla gelir elde edebilirsiniz. Kurumsal Hosting paketleri de tam da bu noktada sizlere yardımcı olmaktadır. Kurumsal hosting ile işletmenize özel bir web sitesi açabilirsiniz. Üstelik bunu ücretsiz CMS yazılımları ile 10 dakikada yapabilirsiniz.

E-ticaret sitesi açmak için Kurumsal Hosting paketinde yer alan cPanel’e giriş yaparak WordPress ya da OpenCart ile ücretsiz e-ticaret sitesi kurulumu yapabilirsiniz. Bunun için hiç bir yazılım bilgisine ve tasarım bilgisine ihtiyacınız yok. cPanel’e giriş yaparak, tek başınıza sadece 5 dakikada e-ticaret sitenizi kurabilirsiniz. Kurumsal sonrası ürünlerini yükleyebilir ve online satışa başlayabilirsiniz.

Kurumsal Hosting Fiyatları Ne Kadar?

Kurumsal hosting paketleri de diğer standart hosting hizmetleri gibi sahip oldukları kaynaklara göre farklı fiyatlara sahiptirler. Vargonen Teknoloji’de bulunan kurumsal hosting paketleri en düşük 3,99$’dan başlıyor ve paket özelliklerine göre 14,99$’a kadar yükseliyor. Kurumsal hosting ücretleri, diğer hosting fiyatları ile karşılaştırıldığında daha yüksek ancak mail kotaları daha geniştir.
İşletmeniz için en ideal ve uygun hosting paketini seçmek için öncelikle yayınlamak istediğiniz web sitesinin ihtiyaçları belirlemenizi öneririz. Daha sonrasında kaç adet e-posta hesabı açılacak ve bu e-posta hesaplarının ihtiyacı olan disk alanı ne kadar olacak bunlar belirlenmeli ve kurumsal hosting satın alma işlemi bu sonuçlara göre yapılmalıdır.

İhtiyaçlar belirlenmeden yapılan kurumsal hosting alma işlemi, projenin ihtiyaçlarına oranla kısıtlı özelliklere sahip olabilir ve bu durumda web projeniz yavaşlama ya da kesinti gibi sorunlar yaşayabilir. Tabi bunun tam tersi de olabilir. İhtiyacınızdan fazla kaynaklara sahip bir hosting paketi sadece size ekstra maliyet yükü oluşturur.

Kurumsal Hosting Özellikleri Nelerdir?

Kurumsal hosting paketlerinin özellikleri tüm hosting paketlerinde olduğu gibi farklılıklar gösterse de tüm hosting hizmetlerinde hizmet kalitesini öne çıkartan bazı standart hizmetler de yer almaktadır. Vargonen hosting firması, sağladığı hızlı ve kesintisiz hosting hizmeti ile tavsiye edilen hosting firmalarından biridir. Vargonen kurumsal hosting özellikleri şu şekildedir;

1- İşletmenizin hosting ihtiyaçları için 3 adet internet sitesi yayınlama imkanı sağlamaktadır. Ana siteleriniz dışında, limitsiz subdomain ile blog, destek ya da yönetim paneli gibi ekstra siteler için artı ücretler ödemezsiniz.

2- Web sitelerinizde görsel, video gibi disk alanını çok fazla dolduran içerikleri sorunsuzca yayınlamanız ve web hosting hizmetinizin her durumda hızlı çalışmasını sağlayacak %100 SSD disklerden oluşan hosting sunucu alt yapısına sahiptir.

3- İşletme verilerinin tamamı maddi değere sahiptir. Bu verilerin olası bir sorun karşısında kaybolması, ciddi boyutta ticari zararlara neden olabilir. Kurumsal hosting paketleri, bu tür kötü durumlara karşı 7 günlük ücretsiz yedekleme özelliği bulunmaktadır.

4- Kurumsal Hosting servisi, Türkiye’nin son teknoloji donanımlara sahip, yüksek internet bant genişliği, yedekli teknoloji altyapısına sahip ve üst seviye yazılımsal ve fiziksel güvenlikli TIER III Veri Merkezi üzerinden hizmet vermektedir.

5- Barındırma hizmetinin kalitesi, sürdürülebilir olması kadar hizmeti satın aldıktan sonra alacağınız teknik destek de önemlidir. Vargonen ürün ve hizmetlerinin kalitesi yaşayan tüm kullanıcılarına, alanında uzman ekibi ile birlikte, çözüm odaklı destek hizmeti sunmaktadır.

Kurumsal hosting paketleri ile birlikte bir de alan adı satın alarak, işletmenizin tüm web ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. İşinize özel bir internet sitesi açmak için internette WordPress ile ilgili araştırmalar yaparak binlerce kurulum dökümanı bulabilirsiniz. Hosting alma işlemi sırasında kararsız kaldıysanız satış destek ekiplerinden, ihtiyacınıza en uygun hosting tavsiyesi alarak satın alma işlemi yapabilirsiniz.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler