 
			  				
												Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Güzelvadi Mahallesi'nde yeni bir GASMEK hizmet binası yapımına başladı. Kısa sürede inşaatı tamamlanacak olan binada yüzlerce genç eğitim alacak.
SOSYAL ALANLARDA YER ALACAK
Şahinbey ilçesine bağlı Güzelvadi Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatına başlanan yeni GASMEK hizmet binası kısa süre sonra hizmete girecek. Yüzlerce çocuğun eğitim alacağı merkezde  sosyal alanlarda yer alacak. 
Projeye ilişkin  açıklama yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, merkezin  bölge için oldukça önemli olduğunu ifade ettiler. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"Gençlerimizin ve çocuklarımızın sosyalleşeceği, el becerileri kazanacakları, içerisinde anaokulu, sanat atölyeleri, spor salonu, kütüphane gibi sosyal alanların da bulunduğu Güzelvadi GASMEK binasının inşasına devam ediyoruz"
 
			   
			   
			   
			   
			   
			   
			   
			   
			   
			   
			   
			  









 
