Yeniliklerin değişmeyen yüzü: WOODSTAR

Yeni açacağınız ofisinize veya büronuza hangi model hangi tarz mobilya ve ofis malzemesi alacağınıza karar veremediniz mi? kendi tarzınıza göre bir mobilya bulamadınız mı? Karamsarlığa Woodsstar ile son verin...

Yaşam - 8 yıl önce

Birbirinden eşsiz büro malzemeleriyle ofisinizi kendi tarzınıza göre  yaşam alanı yapmak artık çok kolay.  Woodsstar ocak ayından itibaren yeni sezon ofis mobilyalarıyla ve kalitesiyle yine bu sezonun en çok konuşulacak çizgilerini sizlerle buluşturuyor.

Mobilya özellikleri ve kalitesini aktaran Woodsstar Gaziantep Mağaza Müdürü Neşet Mazıcıoğlu, Misyon-vizyonlarını ve amaçlarını anlattı.  Mazıcıoğlu, "8 sene önce Gaziantep'e geldik. ofis mobilyaları uzerinde yenilikçi kaliteli ürünler bizim halkımıza asıl sunmak istediğimiz ürünlerdir. Daha çok OSB'deki fabrikalar kamu kurumları ve hastaneler bizim ençok hitap ettiğimiz kesimdir. Özel Hastaneler bizim en çok hitap ettiğimiz ticaret yaptigimiz kurumlar ve kuruluşlarıdır” dedi.

“FİYAT ENDEKSLİ DEĞİL, KALİTE ENDEKSLİ BİR MAĞAZAYIZ” Misyon ve vizyonlarından da bahseden Mazıcıoğlu, “Bizim için herseyden önce ürünün kalitesi çok önemlidir. Biz sattığımız her ürünü iki yıl garanti üç yıl garanti gibi çerçevelerin ardına sığınmadan müşterilerimize verdiğimiz ürünlerin tamamiyle sonuna kadar destekçisiyiz. Aldığımız ürünleri tedarikçilerinden de aynı garantide alıyoruz. Hiçbir zaman en basit bir yönetici, en basit bir sekreter koltuğunu dahi belli standartlar kalitesinin aşağısındaki ürünü kesinlikle mağazamıza koymuyoruz ve satmıyoruz. Bizim için ticari anlamda baz alırken biz ürünün fiyatını değil kalitesini baz alıyoruz. Biz kesinlikle fiyat endeksli bir mağaza değil, kalite endeksli bir mağazayız. Bu demek değildir ki fiyatlarımız yükseliyor, fiyatlarımızda abartı oluyor. Biz ürünlerin fiyatı anlamında fedakarlık yapıyoruz. Yani alırken kaliteli ürünler alıyoruz, satarken de fiyatlarımızı miliminize yaparak daha makul fiyatlarda sunuyoruz” dedi.

“MODERN ÜRÜNLER SUNUYORUZ”

Daha çok modern ürünler satma yönünde ilerlediklerini ifade eden Mağaza Müdürü Neşet Mazıcıoğlu, güneydoğu bölgesinde kendilerine ait alt bayilerin olduğunu ifade ederek, “bürosit belli bir kalitede ve prensipleri olan bir firmadır. Bu prensipleri ve kaliteleri biz kendi firmamıza da taşıdık. Daha çok modern ürünler satma yönünde ilerliyoruz” dedi.

GEÇ TESLİMATLARA SON

Firma olarak ürünleri günü ve saatinde teslimat konusunda iddialı olduklarını ifade eden Mazıcıoğlu, “Bizim sektörde en büyük sıkıntımız ürünleri gerektiği tarihte teslim edilmemesidir. Bizim en iddialı olduğumuz konu da budur ki ürünleri zamanında teslim ediyoruz. Zamanında teslim ettiğimiz gibi hiçbir zaman ürünün kalitesiyle ilgili bir sıkıntı yaşatmıyoruz. Satış sonrası hizmetimiz güler yüzümüzle müşterilerimizi gereğinden fazla memnun ettiğimizi düşünüyoruz” dedi.

“MÜŞTERİ MUTLU DEĞİLSE BİZDE MUTLU DEĞİLİZ”

Ofislerin ve büroların artık insanların yaşam alanları olduğuna dikkat çeken Mazıcıoğlu, müşteri memnuniyetinin prensiplerini olduğunu ifade ederek, “Müşterimizin hayal ettiği çizdiği resmi, portreyi düşündüğünü vermedikçe bizde mutlu olamıyoruz müşteri mutlu olmadıkça. Kişi bize geliyor, bir bedel ödüyor. Niçin mutlu olmak için, kendine ait bir oda için. Artık ofisler bizim eskisi gibi düşündüğümüz gibi ofisler değil, ofisler artık insanlarımızın yaşam alanları oldu. Kendilerini en iyi ifade ettikleri yerler ofisler ve böyle ofislerde daha kaliteli yaşam alanları sunmaya çalışıyoruz. Yine söylüyorum satış sonrası hizmetimizle biz müşteriyi memnun etmedikçe mutlu etmedikçe bizde memnun oluyoruz mutlu oluyoruz. Bu nedenle sonuna kadar müşterimizin mutluluğu bizim prensibimizdir” dedi ve bu konuda müşterilerinin yanında olduklarının altını çizdi.

OCAK AYINDA YENİ YÜZÜYLE HİZMETTE

Yurt dışı hizmetlerinin de olduğunu vurgulayan Mazıcıoğlu, “sıfır hata ve zamanında teslim” vurgusunu yineleyerek, “Ocak ayının sonunda sektör fuarı var ve bizde mağazamızın yüzünü yeniliyoruz. Ürünlerle konseptle yeni ürünler getireceğiz. Yurt dışında geniş çağlı açılımlar ve hizmetler yapıyoruz. Üniversiteler hastanelerle ürünlerimizi buluşturduk. Tamamında sıfır hata ve zamanında teslim kalitemizle hizmet noktasında yüzümüzün akıyla çıktık. Zor olanı başarıyoruz, müşterilerimizin bize dönüşleri bizleri de çok mutlu ve memnun ediyoruz” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

"Gündoğdu, açık otopark oldu"

2015-11-12 13:39 - Bizim Mahalle

Kamulaştırma çileye dönüştü

2015-11-16 11:22 - Bizim Mahalle

“Harabelerde yaşıyorlar”

2015-11-11 09:15 - Bizim Mahalle

Terlik sektöründe söz sahibiyiz

2015-11-10 17:54 - Gündem

HAYAT; HERŞEYE RAĞMEN BİR ARMAĞANDIR!

2015-11-16 11:53 - Röportajlar

Kuyumcuyu bin 500 dolar dolandırdılar

2015-11-12 13:03 - Asayiş

Dülükbaba Tabiat Parkı her mevsimde güzel

2015-11-17 09:18 - Yaşam

Başkan Fatma Şahin Suriyeli mültecileri anlattı

2015-11-15 17:15 - Gündem

“Ağabey kalk evimize gidelim”

2015-11-11 14:44 - Manşet

GKV, Prof. Dr. Ayten Sezer Arığ’ı ağırladı

2015-11-13 09:10 - Yaşam

İlgili Haberler

Glokom Tehlikesine Karşı Medical Point Hastanesi'nden Önemli Adım!

16:12 - Yaşam

Hareketsiz Yaşam Diyabete Neden Oluyor

13:11 - Yaşam

Nurdağı'nda Tamamlanan Konutlar Sahiplerine Teslim Ediliyor

00:00 - Yaşam

Çocuklarda Gece İdrar Kaçırma Tedavi Edilebilmektedir

02:41 - Yaşam

Cinsiyet Ayrımcılığı İçin Gerekçe Olamaz

01:43 - Yaşam

Günün Manşetleri

''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''

15:29 - Röportajlar

GAZİANTEP’İN SOKAKLARINI TEMİZ TUTMAK İÇİN “ATMA!”

21:44 - Gündem

KENT KONSEYİNDEN HATAYLI ESNAFA DESTEK ZİYARETİ

21:41 - Gündem

Erdem Güzelbey’ e Önemli Görev

21:07 - Özel Haber

VATANDAŞI CANINDAN BEZDİRDİ

19:39 - Gündem