?>

Emek Baklava Festivale Damga Vurdu

Gaziantep’in köklü markalarından Emek Baklava, Esnaf Sofrası Sonbahar Festivali’nde hazırladığı Cumhuriyet temalı baklavalarla büyük beğeni topladı. Türk bayrağı ve Türkiye haritası figürleriyle süslenen özel tepsiler, festivalin en çok ilgi gören köşesi oldu.

Özel Haber - 5 ay önce

Gaziantep’in geleneksel tatlı ustalarından Emek Baklava, Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar, Tatlıcılar, Baklavacılar ve Kafeteryacılar Odası tarafından düzenlenen Esnaf Sofrası Sonbahar Festivaline hazırladığı özel baklavalarla damga vurdu.

Festival Park’ta gerçekleştirilen etkinlikte, baklava tepsilerinin üzerine Türkiye haritası ve Türk bayrağı figürleri işlenmiş özel tasarımlar büyük beğeni topladı. Cumhuriyet’in 102. yılına atfen hazırlanan “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun” yazılı dev baklava, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Emek Baklava işletmecisi Bahattin Usta, “Bu toprakların lezzetini, emeğini ve vatan sevgisini aynı tepside buluşturduk. Gaziantep’in hem gastronomi zenginliğini hem de milli birlik duygusunu yaşatmak bizim için büyük bir onur,” ifadelerini kullandı.

Gaziantep Lokantacılar Odası Başkanı Abdulkadir Katmerci de, yerel işletmelerin festivale kattığı değere dikkat çekerek, “Her bir esnafımız kendi emeğini bu sofraya koydu. Emek Baklava’nın Cumhuriyet temalı çalışması da bu festivalin ruhuna çok yakıştı,” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Ankara Nakliyat Hizmetlerinde Güvenin Adresi: Anadolu Nakliyat

2025-10-24 23:40 - Genel

Vakkas Açar’dan Sert Mesajlar ve Cumhuriyet Vurgusu!

2025-10-30 15:44 - Gündem

Katmerci “Bu Festivalde Her Lokmada Emek, Her Tatta Dayanışma Var”

2025-10-30 17:41 - Gündem

Değer Koleji’nde Cumhuriyet Coşkusu ve Dayanışma Ruhu Bir Arada

2025-10-30 11:29 - Özel Haber

GİKAD ve AC Derneği’nden Gençlere Yön Veren Eğitim

2025-10-24 13:22 - Özel Haber

Emek Baklava Festivale Damga Vurdu

2025-10-30 19:58 - Özel Haber

İncilipınar Lions Üyeleri Cumhuriyet İçin Tek Yürek Oldu

2025-10-30 18:28 - Özel Haber

İlgili Haberler

Gaziantep Barosu’ndan Kadın Hakları Paneli

01:25 - Özel Haber

KATODER Başkanı Sabiha Gül: “Toplumsal Kalkınma İçin Çalışıyoruz”

10:04 - Özel Haber

GİKAD Cumhuriyetin Kadınlarını Hatıra Defterinden Günümüze Taşıdı

22:06 - Özel Haber

Gaziantep’te Elektrik Kesintileri Vatandaşı Çileden Çıkardı!

05:34 - Özel Haber

GAGİKAD’dan Kadınlara Nefes Aldıran Eğitim Programı

10:52 - Özel Haber

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Anahtar Parti’den Birlik Sofrası

13:52 - Yaşam

Sağlıkta Skandal İddia! PET Çekimi İçin Gelen Hasta Mağdur Edildi

12:56 - Yaşam

Gaziantep Barosu’ndan Kadın Hakları Paneli

01:25 - Özel Haber

KATODER Başkanı Sabiha Gül: “Toplumsal Kalkınma İçin Çalışıyoruz”

10:04 - Özel Haber

GİKAD Cumhuriyetin Kadınlarını Hatıra Defterinden Günümüze Taşıdı

22:06 - Özel Haber