?>

Merakla beklenen Ticaret merkezi tamamlandı

Şehitkamil Belediyesinin Fıstıklık Mahallesinde yapımına başladığı ticaret merkezinin yapım çalışmaları sona...

Gündem - 8 yıl önce

Şehitkamil Belediyesinin Fıstıklık Mahallesinde yapımına başladığı ticaret merkezinin yapım çalışmaları sona erdi. Mahalle halkı, tüm ihtiyaçlarını kısa sürede tamamlanan ticaret merkezinden karşılayacak.

Şehitkamil Belediyesi tarafından Fıstıklık Mahallesi’nde uygulanan imar projesi kapsamında binaların altına dükkan-işyeri yapma ve açma Meclis kararıyla yasaklanmıştı. Şehitkamil Belediyesi, Fıstıklık Mahallesindeki yerleşim yoğunluğuna bağlı olarak ortaya çıkan alışveriş ihtiyacının karşılanması için hemen ticaret merkezi yapımına başladı. Kısa süre içinde tamamlanan ticaret merkezinin açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak ve vatandaşın hizmete sunulacak. Yapılan ticaret merkezinde 20 dükkan var. Bu dükkanlardan bir tanesi 1 ekmek üretim imalathanesi, 1 tanesi market ve 18 tane değişik ebatlarda dükkan olacak. Tamamlanan ticaret merkezi ile vatandaşın tüm ihtiyaçları tek merkezden karşılanacak.

Fıstıklık Mahallesinin yeni oluşmuş bir mahalle olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Ali Güler, Şehitkamil Belediyesinin örnek bir mahalle konsepti oluşturduğuna vurgu yaptı. Şehitkamil Belediyesinin ilçedeki vatandaşların daha nitelikli bir hayat yaşaması için çalıştığını dile getiren Muhtar Güler, hizmetlerin mahalleli tarafından memnuniyetle karşılandığını söyledi.

"Çalışmalar önümüzdeki 50 yıl düşünülerek yapıldı

Türkiye’ye örnek vizyon bir projenin mahallelerinde uygulandığını ifade eden Muhtar Ali Güler, gelecek adına önemli bir yatırımdan faydalanacaklarını kaydetti. Ali Güler, şunları söyledi:“Fıstıklık Mahallesi, 3-4 yılda yapılaştı. Şehitkamil Belediyemiz, burada hizmetlerini çok güzel yaptı. Binaların altında ticari alan yasağı vardı. Şuanda hiçbir apartmanın altında ticari faaliyette bulunan bir alan yoktur. Şehitkamil Belediyemiz, vatandaşın ihtiyacını karşılamak için ticaret merkezi yaptı. Bu ticaret merkezinin içinde vatandaşın tüm ihtiyaçlarına cevap verilecek. Yapılan bu ticaret merkezi, halkımız için gerçekten çok faydalı oldu. Mahallemizde örnek bir altyapı çalışması yürütüldü. Yollar geniş yapıldı. Mahallede park sorunu yok. Şehitkamil Belediyemiz, en az önümüzdeki 50 seneyi düşünerek bu hizmetleri yaptı. Çok yakın bir zamanda ticaret merkezimizin açılışı yapılacak. Vatandaşlarımız, her türlü ihtiyaçlarını ticaret merkezinden karşılayacak. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun.”

Haftanın Öne Çıkanları

Yılmazel Hotel hizmete girdi

2017-02-20 15:54 - Güncel

"Dileklerimizin gerçekleşmesi için geliyoruz"

2017-02-25 17:05 - Gündem

Gaziantep'te Suriyelinin işlettiği kaçak eczaneye baskın

2017-02-24 11:26 - Video Haber

Alacak-verecek kavgasında silahlar konuştu: 1 ölü, 2 yaralı

2017-02-21 03:28 - Video Haber

ELBİM yeni yerinde daha güçlü

2017-02-23 17:06 - Özel Haber

Kuyumcuları hedef alan hırsızlar başarılı olamadı

2017-02-25 15:58 - Asayiş

Fıstık dolandırıcılığı iddiasında yeni gelişme

2017-02-21 03:20 - Gündem

Emeklilere promosyon için o şartlar kaldırıldı

2017-02-24 10:30 - Ekonomi

SGK Başkanı Bağlı: 1,5 milyon kişinin istihdamı sağlanacak

2017-02-24 07:43 - Ekonomi

Usulsüz plakanın cezası 5 bin lira

2017-02-20 09:06 - Güncel

İlgili Haberler

Umut Yılmaz ve Üçlü Yönetmen Ekibi “Paklandık mı, AKlandık mı?”

18:16 - Gündem

CHP’li Gençlerden Sarsıcı Mesaj “Boş UMUT’lara Değil, Gerçeğe Geliyoruz!”

23:30 - Gündem

YRP'li Sedat Yıldız: Yapay Polemiklerle Oyalanıyoruz!

16:19 - Gündem

11 Kitaplık Yolculuğun Başkahramanı Ali Atalar Okurlarıyla Buluşuyor

07:57 - Gündem

Şehitkamil Meclisinde Gergin Anlar

16:43 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Yerel Medyada Bilim Haberciliği Ele Alındı

12:05 - Özel Haber

Gazeteci Ali Atalar, Antep Evlerinin Sır Kapılarını Aralıyor

12:16 - Yaşam

Milli Görüş Fırtınası Gaziantep’ten Esti

16:04 - Özel Haber

Üretken İş İnsanları Derneği’nden Dev Hamle! Küçük Adımlarla Büyük Mutluluklar

13:35 - Özel Haber

Hırsızlık Alarmı “Muhtar Yolladı” Diyerek Para Topluyorlar!

20:15 - Asayiş