?>

Merakla beklenen Ticaret merkezi tamamlandı

Şehitkamil Belediyesinin Fıstıklık Mahallesinde yapımına başladığı ticaret merkezinin yapım çalışmaları sona...

Gündem - 10 yıl önce

Şehitkamil Belediyesinin Fıstıklık Mahallesinde yapımına başladığı ticaret merkezinin yapım çalışmaları sona erdi. Mahalle halkı, tüm ihtiyaçlarını kısa sürede tamamlanan ticaret merkezinden karşılayacak.

Şehitkamil Belediyesi tarafından Fıstıklık Mahallesi’nde uygulanan imar projesi kapsamında binaların altına dükkan-işyeri yapma ve açma Meclis kararıyla yasaklanmıştı. Şehitkamil Belediyesi, Fıstıklık Mahallesindeki yerleşim yoğunluğuna bağlı olarak ortaya çıkan alışveriş ihtiyacının karşılanması için hemen ticaret merkezi yapımına başladı. Kısa süre içinde tamamlanan ticaret merkezinin açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak ve vatandaşın hizmete sunulacak. Yapılan ticaret merkezinde 20 dükkan var. Bu dükkanlardan bir tanesi 1 ekmek üretim imalathanesi, 1 tanesi market ve 18 tane değişik ebatlarda dükkan olacak. Tamamlanan ticaret merkezi ile vatandaşın tüm ihtiyaçları tek merkezden karşılanacak.

Fıstıklık Mahallesinin yeni oluşmuş bir mahalle olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Ali Güler, Şehitkamil Belediyesinin örnek bir mahalle konsepti oluşturduğuna vurgu yaptı. Şehitkamil Belediyesinin ilçedeki vatandaşların daha nitelikli bir hayat yaşaması için çalıştığını dile getiren Muhtar Güler, hizmetlerin mahalleli tarafından memnuniyetle karşılandığını söyledi.

"Çalışmalar önümüzdeki 50 yıl düşünülerek yapıldı

Türkiye’ye örnek vizyon bir projenin mahallelerinde uygulandığını ifade eden Muhtar Ali Güler, gelecek adına önemli bir yatırımdan faydalanacaklarını kaydetti. Ali Güler, şunları söyledi:“Fıstıklık Mahallesi, 3-4 yılda yapılaştı. Şehitkamil Belediyemiz, burada hizmetlerini çok güzel yaptı. Binaların altında ticari alan yasağı vardı. Şuanda hiçbir apartmanın altında ticari faaliyette bulunan bir alan yoktur. Şehitkamil Belediyemiz, vatandaşın ihtiyacını karşılamak için ticaret merkezi yaptı. Bu ticaret merkezinin içinde vatandaşın tüm ihtiyaçlarına cevap verilecek. Yapılan bu ticaret merkezi, halkımız için gerçekten çok faydalı oldu. Mahallemizde örnek bir altyapı çalışması yürütüldü. Yollar geniş yapıldı. Mahallede park sorunu yok. Şehitkamil Belediyemiz, en az önümüzdeki 50 seneyi düşünerek bu hizmetleri yaptı. Çok yakın bir zamanda ticaret merkezimizin açılışı yapılacak. Vatandaşlarımız, her türlü ihtiyaçlarını ticaret merkezinden karşılayacak. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun.”

Haftanın Öne Çıkanları

Yılmazel Hotel hizmete girdi

2017-02-20 15:54 - Güncel

"Dileklerimizin gerçekleşmesi için geliyoruz"

2017-02-25 17:05 - Gündem

Alacak-verecek kavgasında silahlar konuştu: 1 ölü, 2 yaralı

2017-02-21 03:28 - Video Haber

ELBİM yeni yerinde daha güçlü

2017-02-23 17:06 - Özel Haber

Gaziantep'te Suriyelinin işlettiği kaçak eczaneye baskın

2017-02-24 11:26 - Video Haber

Fıstık dolandırıcılığı iddiasında yeni gelişme

2017-02-21 03:20 - Gündem

Kuyumcuları hedef alan hırsızlar başarılı olamadı

2017-02-25 15:58 - Asayiş

Emeklilere promosyon için o şartlar kaldırıldı

2017-02-24 10:30 - Ekonomi

Sorumlu stokçular mı?

2017-02-20 16:42 - Güncel

Usulsüz plakanın cezası 5 bin lira

2017-02-20 09:06 - Güncel

İlgili Haberler

267 KİŞİ BİNDİ. PEKİ NEYE GÜVENDİ?

18:06 - Gündem

PALMET BT’den Enerji Sektörüne Yerli Teknoloji Hamlesi

11:00 - Gündem

BAŞKAN ŞAHİN’İN ÖNCÜLÜĞÜNDE GAZİANTEP TURİZMDE YENİ BİR DÖNEME HAZIRLANIYOR

14:19 - Gündem

Gaziantep SMMM Odası’ndan Yeşil Dönüşüm Hamlesi

10:08 - Gündem

Necati Binici, Kent Konseyleri Birliği’nde Başkan Vekilliğine Seçildi

15:07 - Gündem

Günün Manşetleri

267 KİŞİ BİNDİ. PEKİ NEYE GÜVENDİ?

18:06 - Gündem

Gaziantep’te Aranan Şahıslara Yönelik Operasyon: 448 Kişi Yakalandı

12:11 - Asayiş

Gazeteci Mezine Sırakaya’nın “Nefes” İsimli Şiir Kitabı Okurla Buluştu

11:09 - Yaşam

PALMET BT’den Enerji Sektörüne Yerli Teknoloji Hamlesi

11:00 - Gündem

AFTER PARTY

09:03 - Genel