?>

Emeklilere promosyon için o şartlar kaldırıldı

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, emeklilerin promosyon ödemesi için koştuğu şartların artık kaldırdığını belirterek...

Ekonomi - 9 yıl önce

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, emeklilerin promosyon ödemesi için koştuğu şartların artık kaldırdığını belirterek, "3 yıl boyunca promosyonunu alacağı bankada kalma taahhüdünde bulunan emeklilerimiz bu haktan yararlanacaktır"

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, emeklilere promosyon ödenmesi için bankaların otomatik fatura ödeme talimatı ve kredi kartı zorunluluğu gibi şartların artık kaldırıldığını müjdeledi. Promosyon şartları ile ilgili çok sayıda emekliden şikayet aldıklarını hatırlatan Koçer, toplumsal talebin çözüme kavuşması için gerekli girişimlerde bulunduklarını belirterek, görüşmeler neticesinde sonuca ulaşıldığını ifade etti.

Milletvekili Koçer, "Hiçbir emeklimize bankalar kredi kartı ödeme talimatı ya da kredi hesabı şartını koşamayacaktır. 3 yıl boyunca promosyonunu alacağı bankada kalma taahhüdünde bulunan emeklilerimiz bu haktan yararlanacaktır. Promosyon düzenlemesi 11 milyon 750 bin emekliyi kapsıyor" dedi.

Koçer promosyon ödemeleri ile ilgili de bilgi vererek, "Bin TL altında emekli maaşı alanlara 300 TL, bin ile 2 bin TL lira arası 375 TL, 2 bin TL üzerine 450 TL promosyon ödemesi yapılacak. Emeklimize hayırlı olsun" dedi.

2017 Tarımsal destekleme ödemeleri

Koçer, 2017 yılı tarımsal Desteleme ödemelerinin de bugün başladığını duyurarak, "Bugünden itibaren üreticilere toplam 2 milyar 118 milyon TL'lik ödeme yapılacak. Bu ödemelerle 2017 yılı için üreticilere verilmesi planlanan 12,8 milyar TL'lik tarımsal hibe desteğinin yüzde 22'lik kısmı ödenmiş olacaktır" ifadelerini kullandı.

KOSGEB'in faizsiz kredi desteği

Koçer, KOSGEB'in faizsiz kredi desteğinin de ay sonundan itibaren başlayacağını belirtti. Koçer, "KOSGEB'in yaklaşık 10 milyar TL’lik, 1 yıl vadesiz, 3 yıl geri ödemeli faizsiz kredi desteği de bu ay sonundan itibaren başlıyor. Yaklaşık 250 bin KOBİ'miz bu desteklerden istifade edecek. Kobilerimize ve girişimcimize hayırlı olsun. Sadece bu 3 destek ile önümüzdeki haftadan itibaren piyasaya 17 milyar TL'den fazla ödeme yapılmış olacak. Ülkemize hayırlı olsun" diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Yılmazel Hotel hizmete girdi

2017-02-20 15:54 - Güncel

Tiryaki Agro Anadolu’nun Zirvesinde

2017-02-19 06:54 - Ekonomi

300 ton fıstık hırsızlığında ikinci şüpheli teslim oldu

2017-02-18 11:21 - Güncel

Alacak-verecek kavgasında silahlar konuştu: 1 ölü, 2 yaralı

2017-02-21 03:28 - Video Haber

ELBİM yeni yerinde daha güçlü

2017-02-23 17:06 - Özel Haber

Fıstık dolandırıcılığı iddiasında yeni gelişme

2017-02-21 03:20 - Gündem

Emeklilere promosyon için o şartlar kaldırıldı

2017-02-24 10:30 - Ekonomi

Sorumlu stokçular mı?

2017-02-20 16:42 - Güncel

Usulsüz plakanın cezası 5 bin lira

2017-02-20 09:06 - Güncel

SGK Başkanı Bağlı: 1,5 milyon kişinin istihdamı sağlanacak

2017-02-24 07:43 - Ekonomi

İlgili Haberler

CHP Gaziantep İl Başkanı Açar’dan Asgari Ücret Tepkisi

11:09 - Ekonomi

Kredi Kartları, İcra ve Konkordato Patladı

13:52 - Ekonomi

CHP’li Öztürkmen’den Bütçe Tepkisi

14:13 - Ekonomi

Miryıldız Madencilik, KGIR-2025’te Türkiye’yi Temsil Edecek

19:11 - Ekonomi

Konukoğlu ve Yıldırım, Suriye'de Ekonomik Dönüşümün Temellerini Attı

14:35 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Gaziantep Barosu Zeugma FC Kupaya Uzandı

16:46 - Özel Haber

AK Parti Gaziantep’te Vites Yükseltti

17:16 - Özel Haber

Gaziantep’te Şoför Esnafı Sandıkta Tek Yürek Oldu

10:55 - Gündem

HKÜ Rektörü Küçükerdoğan’dan Basına Samimi Mesajlar

11:53 - Özel Haber

Gaziantep İyilik Hareketi’nden yeni yılın ilk gününde anlamlı ziyaret

15:09 - Genel